Problem

När du går till Arkiv > Öppna eller Arkiv > Montera i InDesign CC-utgåvan som lanserades i oktober 2017 och söker efter en fil fungerar inte sökningen även om filen finns i mappen.

Lösning

För att åtgärda problemet uppdaterar du Spotlight-indexet på din Mac:

  1. Gå till Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Spotlight.

  2. Välj fliken Integritetsskydd.

  3. Lägg till mappen där sökningen inte fungerar i listan.

  4. Markera och ta bort mappen som du just la till i listan.

  5. Stäng Systeminställningar.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy