InDesign CC 2014 och Illustrator CC 2014 kraschar vid utskrift till Fiery RIP med Fiery-funktioner på Mac OS X

Här hittar du information om problemet då InDesign CC 2014 och Illustrator CC 2014 kraschar vid utskrift till Fiery RIP med Fiery-funktioner på MacOS.

Lösning 1: Hämta den senaste versionen av InDesign CC 2014 eller Illustrator CC 2014

1. Text för steg

Lösning: Hämta ett skript till InDesign CC 2014—v10.0

1. Detta skript gäller juni 2014-utgåvan av InDesign CC 2014.

Hämta skriptet här nedan:

Hämta

Obs!

Skriptet ersätter "Application UI.InDesignPlugin" med en uppdaterad version.

2. Packa upp skriptet och kör det.

3. Välj att uppdatera programmet InDesign CC 2014 i rutan (enligt nedan).

Markera programmet InDesign CC 2014
  4. Starta InDesign CC 2014 och skriv ut med Fiery-funktionen.

Ytterligare information

Problemet gäller bara 2014-utgåvorna av InDesign CC och Illustrator CC på Mac OS 10.9.x.

InDesign och EFI-teamet jobbar för att hitta en permanent lösning som hjälper kunderna med problemet.

Fiery går att installera på flera skrivare:

http://w3.efi.com/fiery-wide-format/product-overview/supported-printers