Problemet du letar efter är redan åtgärdat i en nylig InDesign-utgåva.

Vi rekommenderar att du uppgraderar till den senaste versionen av InDesign. Du får uppleva smidigare arbetsflöden, bättre prestanda och stabilitet.

För information om den senaste versionen av InDesign, se Adobe InDesign | Versionsinformation.

För att kontrollera de senaste systemkraven, se Systemkrav.

Har du feedback? Vi är väldigt nyfikna.

Om du vill dela med dig av feedback, förslag eller kommentarer, skriv gärna till oss på portalen Adobe InDesign Feedback.

Vårt mål är att ge dig en problemfri upplevelse och en mängd nya funktioner och förbättringar.

Låt oss göra Adobe InDesign bättre tillsammans!