Smarta stödlinjer för centrering av objekt visas inte för dokument som har skapats med marginaler och kolumner på japanska

Problem

När du försöker centrera ett objekt på sidan, eller försöker centrera mitten av flera objekt med hjälp av smarta stödlinjer, visas inte stödlinjerna. Detta problem uppstår endast när du skapar ett dokument med marginaler och kolumner. Det här problemet gäller endast dokument som skapats på japanska.

Tillfällig lösning

Avmarkera Fäst mot stödraster för dokument för att lösa det här problemet.

Peka på Stödraster och stödlinjer i menyn Visa och klicka sedan på Fäst mot stödraster för dokument för att avmarkera alternativet.

Fäst mot stödraster för dokument
Alternativet Fäst mot stödraster för dokument

InDesign kraschar när du vill utföra vissa länkåtgärder med aktiverad ICC-profilkolumn på länkpanelen

Problem

InDesign kraschar när du försöker att länka om, bädda in eller ändra länkar på länkpanelen. Detta problem inträffar endast när ICC-profilkolumnen är aktiverat på länkpanelen.

Tillfällig lösning

Dölj ICC-profilkolumnen på panelen Länkar för att lösa detta problem.

Klicka på Panelalternativ i länkpanelmenyn och välj ICC-profil i Visa kolumn.

Panelalternativ
Panelalternativ