Skärmen starta testversion slutar att svara

Problem: Photoshop Elements slutar att svara när du klickar på Starta testversion

När du startar Photo Editor efter installationen av Photoshop Elements-testversionen visas skärmen Starta testversion. När du klickar på Starta testversion fryser eller kraschar skärmen.

Lösning: Ge programvaran några minuter för att starta

När du klickat på Starta testversion väntar du ett par sekunder eller minuter så att programvaran startar. Denna fördröjning inträffar endast första gången du startar programvaran för din testversion.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online