När Photoshop kraschar eller avslutas på ett onormalt sätt visas ritytorna felaktigt. Ritytorna kan ritas om felaktigt även om Photoshop inte har kraschat.

Lösning

Ritytor är optimerade för RGB-färgläget och det avancerade GPU-läget.

Ifall alternativet för grafikprocessorn är inställd på Grundläggande eller är frånslaget, om ditt grafikkort inte stöds eller det inte har stöd för avancerat ritningsläge eller om grafikdrivrutinen är inaktuell kan ritytorna ritas om felaktigt. Om Photoshop har avslutats på ett onormalt sätt kan inställningarna för grafikprocessorn ha återställts till Grundläggande.

Även om det inte är obligatoriskt att starta om Photoshop efter att ritningsläget eller inställningarna för grafikprocessorn har ändrats rekommenderar vi att du gör det.