Fel: ”Det uppstod ett problem med Generator.Avsluta Photoshop och försök igen. Om problemet kvarstår bör du ta bort alla plugin-program från tredjepartstillverkare och försöka installera Photoshop på nytt.” kan uppstå när du startar Photoshop eller använder Generator-relaterade funktioner.

Lösning 1

Photoshop har en logg med Generator-aktiviter. Mappen med den här loggen har eventuellt inte skapats än och behörigheter eller andra faktorer kan hindra att den skapas.

Skapa denna mapp manuellt så att Photoshop kan skapa de nödvändiga loggfilerna. Skapa en mapp med namnet ”Adobe Photoshop [Version]” (t.ex. ”Adobe Photoshop CC 2017”) på följande plats:

• Windows: C:\Users\AppData\Roaming\Adobe\
  • Mac OS: /Users/[Your User Name]/Library/Logs/Adobe/

OBS: Windows AppData och Mac biblioteksmapparna är dolda som standard. Gå till följande för att leta reda på dessa mappar:

Lösning 2

Ta bort plugin-programmet för Reflow-generatorn som installerades av Edge Reflow.

Om du vill ta bort denna plug-in går du till platsen nedan och drar ut plugin-programmet för Reflow-generatorn ur mappen Plug-ins:

Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator

Mac OS: Applications\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator