Du kan behöva åtkomst till innehållet i din biblioteksmapp för att felsöka problem med dina Adobe-program. Användarens biblioteksmapp döljs som standard i Mac OS X 10.7 och senare. Använd en av nedanstående metoder för att göra innehållet i biblioteket synligt.

Metod 1

1. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp.

2. I dialogrutan Gå till mapp skriver du ~/Library

3. Klicka på .

Metod 2

Håll ned Alt (Alternativ)-tangenten när du använder Gå till menyn.Användarens biblioteksmapp ligger under den aktuella användarens startkatalog.

Obs! Efter att du har öppnat biblioteksmappen kan du dra biblioteksikonen från fönstrets övre del till docknings- eller sidofältet eller verktygspanelen så att du lätt kommer åt den.

Metod 3

Med följande metod visas användarens biblioteksmapp permanent.

Obs!

Adobe rekommenderar enbart denna metod för avancerade användare.

1. Starta Terminalen från Macintosh HD > Program > Verktyg.

2. Ange ett av följande kommandon i Terminalen och tryck på Retur:
    chflags nohidden ~/Library

3. Ange systemadministratörens lösenord om så krävs och tryck sedan på Retur.

Obs!

Systemadministratörens lösenord visas inte när du anger det.

4. Stäng Terminal. Biblioteksmappen visas nu i Finder.

Ytterligare information