Du kan behöva åtkomst till innehållet i användarens biblioteksmapp för att felsöka problem med Adobe-programmen. Användarens biblioteksmapp döljs som standard i macOS X 10.7 och senare. Använd en av följande metoder för att göra innehållet i biblioteket synligt.

Metod 1

1. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp.

2. I dialogrutan Gå till mapp skriver du ~/Library

3. Klicka på .

Metod 2

Håll ned Alt (Alternativ)-tangenten när du använder Gå till menyn.Användarens biblioteksmapp ligger under den aktuella användarens startkatalog.

Obs: Efter att du har öppnat biblioteksmappen kan du dra biblioteksikonen från fönstrets övre del till docknings- eller sidofältet eller verktygspanelen så att du lätt kommer åt den.

Ytterligare information