Kan inte se användarens biblioteksfiler i macOS

Lär dig hur du kommer åt innehåll i mappen Användarbibliotek i macOS med en av dessa metoder.

Metod 1

Starta Finder och välj . I den utökade menyn väljer du Bibliotek för att visa användarens biblioteksfiler.

Menyn Gå

Tips!

Efter att du har öppnat mappen Bibliotek kan du dra ikonen Bibliotek från fönstrets övre del till sidofältet Dock eller verktygspanelen så att du lätt kommer åt den.

Metod 2

1. I Finder väljer du > Gå till mapp.

2. I dialogrutan Gå till mapp skriver du ~/Library

3. Tryck på Återgå. Biblioteksmappen öppnas och visar alla användarens biblioteksfiler.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online