Det kan hända att du måste visa dolda filer och mappar för att felsöka problem med en Adobe-produkt som körs i Windows. Följ stegen nedan för att visa dolda filer, mappar och filnamnstillägg för din version av Windows.

Windows 8.x och 10

1. I Windows 8.x väljer du Skrivbord. I Windows 10 klickar du på knappen Start.

2. Öppna kontrollpanelen.

3. Välj Mappalternativ under Utseende och anpassning.

4. Klicka på ikonen Alternativ till höger om menyn.

5. Välj fliken Visa i dialogrutan Mappalternativ.

6. Välj Visa dolda filer, mappar och hårddiskar.

7. Avmarkera Dölj filnamnstillägg för kända filtyper och klicka på OK.

Windows 7

1. Välj Start > Kontrollpanelen.

2. I Kontrollpanelens dialogruta dubbelklickar du på Utseende och anpassning.

3. I dialogrutan Utseende och anpassning dubbelklickar du på Mappalternativ, eller så klickar du på Visa dolda filer och mappar i Mappalternativ.

4. Kontrollera att du har markerat Visa dolda filer och mappar i dialogrutan Mappalternativ.

5. Klicka på OK.

Windows Vista

1. I Windows Explorer väljer du Ordna > Mapp- och sökalternativ.

2. Klicka på fliken Visa i dialogrutan Mappalternativ.
  3. I Avancerade inställningar väljer du Visa dolda filer och mappar.

4. Avmarkera Dölj filnamnstillägg för kända filtyper.

5. Klicka på OK.

Demonstrationen av Adobe Captivate nedan förklarar hur du visar dolda filer, mappar och samtliga filnamnstillägg i Windows Vista. Mer information om visning av denna demo finns i Visa demo av Adobe Captivate i kunskapsbasdokument.

Windows XP

1. I Windows Explorer väljer du Verktyg > Mappalternativ.

2. Klicka på fliken Visa i dialogrutan Mappalternativ.
  3. I Avancerade inställningar väljer du Visa dolda filer och mappar.

4. Avmarkera Dölj filnamnstillägg för kända filtyper.

5. Klicka på OK.

Demonstrationen av Adobe Captivate nedan förklarar hur du visar dolda filer, mappar och alla filnamnstillägg i Windows XP. Mer information om visning av denna demo finns i Visa demo av Adobe Captivate i kunskapsbasdokument