Fel vid inläsning av com.adobe.preview.loader

När du startar Photoshop CC visas följande felmeddelande:

Com.adobe.preview.loader-tillägget kunde inte läsas in eftersom det inte har signerats korrekt.

Felmeddelande för Photoshop

Lösning: Avinstallera Photoshop och ta bort vissa mappar

1. Avinstallera Photoshop CC <versionsnummer> med avinstallationsprogrammet.
  2. När avinstallationen av Photoshop är klar ser du till att följande mappar har tagits bort:
  • Windows
    • C:\Program\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionsnummer>\
    • C:\Program\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionsnummer>\Required\CEP\extensions\
    • C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\
  • Mac OS
    • MacHD/Applications/Adobe Photoshop CC <versionsnummer>/
    • MacHD/Bibliotek/Programsupport/Adobe/CEP/extensions/
    • MacHD/Bibliotek/Programsupport/Adobe/Plug-ins/CC/Generator/

Om dessa mappar och eventuella undermappar fortfarande finns kvar tar du bort dem manuellt.

3. Installera om Photoshop CC <versionsnummer> med hjälp av Creative Clouds skrivbordsprogram.