Avinstallera Creative Cloud-program med hjälp av Creative Cloud-datorprogrammet.

Avinstallera Creative Cloud-program

Om du inte längre vill ha kvar ett program måste du avinstallera det med hjälp av Adobe Creative Cloud-datorprogrammet.

Obs!

Dra inte programfilerna och programmapparna till papperskorgen eftersom programmen då inte avinstalleras korrekt.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet genom att klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS). Logga in med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte loggas in automatiskt.

2. Klicka på fliken Program för att visa en lista över installerade program.

3. Hitta programmet som du vill avinstallera under Installerade program. Klicka sedan på pilen bredvid Öppna eller Uppdatera. Välj Hantera i listan som visas.

4. Klicka på Avinstallera.

5. Följ anvisningarna på skärmen.