Avinstallera Creative Cloud-program på ett säkert sätt med Creative Cloud-datorprogrammet.

Avinstallera Creative Cloud-program

Om du inte längre vill ha kvar ett program ska du avinstallera det med hjälp av Adobe Creative Cloud-datorprogrammet och inte med Papperskorgen.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Klicka på Creative Cloud/ikonen  på aktivitetsfältet i Windows eller på menyfältet i macOS.)

2. Klicka på fliken Program för att visa en lista över installerade program.

Fliken Appar

Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för den tidigare versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.

3. Klicka på ikonen för fler alternativ  för det program du vill avinstallera. Välj sedan Avinstallera.

Avinstallera eller ta bort ett Creative Cloud-program
  4. Följ anvisningarna på skärmen.