Hämta de senaste funktionerna och felkorrigeringarna genom att helt enkelt uppdatera Photoshop och Adobe Camera Raw till den senaste versionen.

Vad är den senaste versionen?

• Den senaste/mest aktuella versionen är Photoshop 2019 (version 20.0.6)
  • Den senaste/mest aktuella versionen av Adobe Camera Raw är 11.4
  • Den senaste/mest aktuella versionen av Adobe DNG Converter är 11.4

Obs!

Söker du efter information som gäller för äldre versioner av Photoshop? Se Uppdateringar för äldre versioner.

Att tänka på vid uppdateringar

Tänk på följande när du uppdaterar till en större version:

Obs!

Använd skrivbordsprogrammet Creative Cloud för att avinstallera tidigare versioner eller installera om en tidigare version.

Hur gör jag för att söka efter och installera de senaste uppdateringarna?

Starta Photoshop och välj Hjälp > Uppdateringar.

Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

Obs!

Hittar du inga tillgängliga uppdateringar? Se Tillgängliga uppdateringar som ej visas.

Hur gör jag för att verifiera att jag har den senaste versionen av Photoshop?

Obs!

VIKTIGT! – Det finns ett problem där dialogrutan Om och Hjälp > Systeminformation inte visar rätt version. Mer information finns i Photoshop-versionen som visas är fel.

Verifiera att du har den senaste versionen av Photoshop:

• macOS: Välj Photoshop > Om Photoshop
  • Windows: Välj Hjälp > Om Photoshop

Hur gör jag för att verifiera att jag har den senaste versionen av Camera Raw plugin-program?

Verifiera att du har den senaste versionen av Adobe Camera Raw:

• macOS: Välj Photoshop > Om Plugin > Camera Raw
  • Windows: Välj Hjälp > Om Plugin > Camera Raw
Om Adobe Photoshop Camera Raw

Obs!

Har du problem med att installera Camera Raw-uppdateringar? Camera raw plug-in installerare.

Vad gör jag om jag uppdaterar Adobe Camera Raw och Photoshop ännu inte känner igen min kamera?

Vad händer om datorn inte är ansluten till internet?

Gå till en internetansluten dator och hämta uppdateringen till en extern enhet eller media som sedan kan flyttas till datorn som inte är ansluten till internet.

Obs!

Photoshop-uppdateringar

Direkthämtningar för Oktober 2017-versionen av Photoshop:

Hämta Creative Cloud-program

Versionsinformation

Camera Raw-uppdateringar

Adobe DNG Converter

Obs!

Söker du efter information som gäller för äldre versioner av Photoshop? Se Uppdateringar för äldre versioner.