Hämta de senaste funktionerna och felkorrigeringarna genom att helt enkelt uppdatera Photoshop och Adobe Camera Raw till den senaste versionen.

Vad är den senaste versionen?

• Den senaste/mest aktuella versionen av Photoshop CC är från oktober 2018 (version 20,0).
  • Den senaste/mest aktuella versionen av Adobe Camera Raw är 11,0.
  • Den senaste/mest aktuella versionen av Adobe DNG Converter är 11,0.

Obs!

Söker du efter information som gäller för äldre versioner av Photoshop? Se Uppdateringar för äldre versioner.

Att tänka på vid uppdateringar

Tänk på följande när du uppdaterar till en helt ny version, t.ex. från CC 2018 till CC 2019:

Obs!

Använd skrivbordsprogrammet Creative Cloud för att avinstallera tidigare versioner eller installera om en tidigare version.

Hur gör jag för att söka efter och installera de senaste uppdateringarna?

Starta Photoshop och välj Hjälp > Uppdateringar.

Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

Obs!

Hittar du inga tillgängliga uppdateringar? Se Tillgängliga uppdateringar som ej visas.

Hur gör jag för att verifiera att jag har den senaste versionen av Photoshop?

Obs!

VIKTIGT! – Det finns ett problem där dialogrutan Om och Hjälp > Systeminformation inte visar rätt version. Mer information finns i detta dokument:

Verifiera att du har den senaste versionen av Photoshop:

• macOS: Välj Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Välj Help > Om Photoshop.
ps20_0

Hur gör jag för att verifiera att jag har den senaste versionen av Camera Raw plug in-program?

Verifiera att du har den senaste versionen av Adobe Camera Raw:

• macOS: Välj Photoshop > Om Plug-In > Camera Raw.
  • Windows: Välj hjälp > Om Plug-In > Camera Raw.
acr11_0

Obs!

Har du problem med att installera Camera Raw-uppdateringar? Camera raw plug-in installerare.

Vad gör jag om jag uppdaterar Adobe Camera Raw och Photoshop ännu inte känner igen min kamera?

Vad händer om datorn inte är ansluten till internet?

Gå till en Internetansluten dator och hämta uppdateringen till en extern enhet eller media som sedan kan flyttas till datorn som inte är ansluten till Internet. (OBS: Produkten och uppdateringarna kan installeras offline men för inloggning och aktivering av programmet krävs tillfällig internetåtkomst.)

Obs!

Gå till Installera tidigare versioner av program för att installera tidigare versioner av Photoshop som ingår i Creative Cloud.

Obs!

Särskilda instruktioner för installation på macOS 10,12 (Sierra) finns i:

Photoshop CC-uppdateringar

Direkthämtningar för Oktober 2017-versionen av Photoshop CC:

Versionsinformation

Camera Raw-uppdateringar

Adobe DNG Converter

Obs!

Söker du efter information som gäller för äldre versioner av Photoshop? Se Uppdateringar för äldre versioner.