Den påverkade versionen Photoshop CC
Gällande konfiguration iMacs med grafikkortet Intel Iris Pro Graphics 6200

Problem

På iMacs med grafikkortet Intel Iris Pro Graphics 6200 kan skärmen flimra, blinka, blixtra eller slockna tillfälligt när du använder Photoshop CC.

Adobe arbetar tillsammans med sina partners för att lösa det här problemet.

Lösning

Ange ditt markörläge tillPrecise. Om du vill göra det tillfälligt, trycker du på Caps Lock. Stäng av Caps Lock-tangenten för att ställa tillbaka markörläget tillStandard.

Alternativt kan du följa dessa steg för att ställa in Precise som ditt föredragna markörläge:

• I Photoshop väljer duInställningar > Markörer.
  • För Målningsmarkörer och andra markörer, ska du ställa in läget på Precise.

• Klicka på OK för att stänga dialogrutan Inställningar.