När du drar en bild till en sekundär bildskärm blir bilden svart.

Lösning

När detta fel uppstår har du öppnat Photoshop då en bildskärm var ansluten innan du anslut den andra bildskärmen.

Du löser problemet genom att avsluta och öppna Photoshop på nytt då den sekundära bildskärmen är ansluten.

I framtiden kommer Photoshop att känna av den sekundära bildskärmen utan några problem – såvida du inte återställer inställningarna. Upprepa i så fall stegen och avsluta och öppna Photoshop på nytt då den sekundära bildskärmen är ansluten.