Du använder ett AMD-/ATI-grafikkort i en 64-bitarsversion av Windows med drivrutinen AMD Catalyst 15.7:

• Photoshop och Bridge kraschar eller låser sig vid bildredigering i Camera Raw 9.x.

Vi har upptäckt att problemet kan inträffa när du använder grafikkort i serien AMD Radeon HD 5xxx till 8xxx som kör drivrutinversionerna 14.501.1003, 14.502.1014 och 15.200.1062.1004.

Lösning

Installera betadrivrutinen 15.8 som publicerades den 31 augusti 2015:

AMD-betadrivrutiner är slutgiltiga versioner av drivrutiner som har uppfyllt vanliga normer innan publicering.

Om du har frågor om hur du installerar drivrutiner kan du kontakta AMD på www.amd.com.