Hur du skyddar domännamnen i Adobe Sign

Som standard kan nya användare läggas till i ett Adobe Sign-konto av en kontoadministratör.

Om emellertid användarens e-postadress redan finns i Adobe Sign-systemet kan inte administratören lägga till användare såvida inte användarens e-postdomän finns i listan över säkra domäner för kontot.

För konton finns det två alternativ för hur du lägger till användare utifrån e-postdomän:

• Lägga till manuellt – En kontoadministratör kan flytta befintliga LEDIGA användare, vars e-postadress finns i XXX domänen, till det angivna kontot.
  • Lägga till automatiskt – Alla nya användare, vars e-postadress finns i XXX domänen, läggs till automatiskt i det givna kontot.

Bearbeta domänanspråk

För att ställa in någon av dessa inställningar ska du skicka in en supportanmälan med din begäran och inkludera följande information:

1. E-postadressen till administratören för Adobe Sign-kontot

2. De e-postdomäner som du vill lägga till.

► Observera att varje underdomän anses vara en unik domän, så varje domän kräver speciella tokens och bekräftelser)

När din supportanmälan tas emot, kommer vi att inleda en säker process för att bekräfta en publicerad token i en DNS TEXT-post för den angivna domänen (IT-personalen/administratören kan lokalt hjälpa dig med detta).

1. En Adobe Sign-agent kommer att besvara din anmälan med en slumpmässigt genererad token som kommer att se ut ungefär så här: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

2. Du måste publicera denna kontrolltoken i en DNS TEXT-post och sedan besvara supportanmälan och meddela oss att du har slutfört detta steg.

a. Det kan ta några dagar, kanske längre. Observera att fördröjningar av DNS-spridningen innebär att ett värde som publiceras i DNS kanske inte visas förrän om en timme eller mer.

Obs! Vi förväntar oss att din IT-administratör ska besitta de kunskaper som krävs för att publicera denna token i en DNS TEXT-post. **

3. När vi får ditt svar på din supportanmälan, som meddelar oss om att din token har publicerats, kommer vi validera och lägga till domänen till ditt konto.

** Generella steg för hur du publicerar token i en DNS-post

1. Logga in på ditt domänkonto

2. Leta reda på sidan för att uppdatera DNS-posten. Den här sidan kan heta DNS Management, Name Server Management eller Advanced Settings.

3. Leta reda på TXT-posterna för din domän.

4. Lägg till en TXT-post med det fullständiga tokenvärdet som du får från Adobe,

Till exempel: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

5. Spara ändringarna.