Kunder med Adobe Enterprise kan göra anspråk på en domän att konfigurera Enterprise-användarkonton för. Som bevis för att du äger domänen du gör anspråk på lägger du till en TXT-post med den kod du får från Adobe. Stegen för att lägga till en TXT-post varierar beroende på domänvärden. Här följer några allmänna instruktioner.

1. Logga in på din domäns konto på din domänvärd.

2. Hitta sidan för att uppdatera din domäns DNS-post. Sidan kan heta DNS Management, Name Server Management eller Advanced Settings.

3. Hitta TXT-posterna för din domän.

4. Lägg till en TXT-post med värdet adobe-idp-site-verification=<token>, där tokenkoden är numret som visas på Admin Console.

Om din token till exempel är ”asdfadgalfjsadr3232324sdfesf” blir TXT-posten:

@ 3600 IN TXT "adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf"

Obs!

Etiketten för TXT-posten måste matcha den domän tas i anspråk.

5. Spara dina ändringar.

Obs!

Det kan ta upp till 72 timmar innan DNS-ändringar börjar gälla. När domänen har validerats går det bra att ta bort TXT-posten.

Mer information finns i Konfigurera identitet.