Transaktionsgränser i Adobe Sign

I Adobe Sign begränsas för närvarande transaktioner baserade på avsändarens tjänstenivå enligt tabellen nedan:

Transaktioner/användarlicens Filstorlek/överföring Sidor/transaktion Signerare/transaktion KBA-transaktioner Transaktioner med telefonautentisering
Individual 150 10 MB 100 - justerbart 10 0 0
Small Business 150 10 MB 100 - justerbart 25 0 0
Business Anpassad 10 MB 100 - justerbart 25 0 0
Enterprise Anpassad 10 MB - justerbart  100 - justerbart 25 - justerbart 50/år - justerbart 50/år - justerbart

Transaktioner/Adobe Sign-användare: En transaktion är ett dokument som skickas från ditt konto för signering.  Adobe Signs planer Individual och Small Business inkluderar 150 transaktioner per användare per år.  Läs mer om användningsgränser i Adobe Sign.

Filstorlek/uppladdning: Adobe Sign har en gräns för storleken på filer som laddas upp. Om du försöker skicka ett dokument utanför den här gränsen visas ett felmeddelande om att uppladdningsgränsen överskreds under filen.

Sidor/transaktion: Hela transaktionen (alla filer slås samman) har en total sidgräns. Supportteamet kan ändra gränsen om du begär det. Om du försöker skicka ett dokument som är större än gränsen för ditt konto, visas ett felmeddelande som talar om att Adobe Sign inte kan skapa avtalet eftersom dokumenten överskrider sidantalet.

Signerare/elektronisk transaktion: Antalet personer som kan signera under en transaktion med elektroniska signaturer varierar för varje tjänstenivå. För den kostnadsfria tjänstenivån eller tjänstenivåerna Individual, Team eller Business finns det fasta gränser för antalet signerare som en transaktion kan innehålla. Kunder med tjänstenivån Enterprise kan begära att den här gränsen höjs.

KBA-transaktioner: Kunskapsbaserad autentisering är ett avancerat sätt att autentisera signerare som är aktiverat på tjänstenivån Enterprise. Kontot innehåller 50 KBA-transaktioner per år som standard. Om du behöver högre volymer av tjänsten ska du kontakta en Success Manager eller försäljningsrepresentant för att diskutera önskad volym och prisstruktur.

Transaktioner för telefonautentisering: Telefonautentisering är ett avancerat sätt att autentisera signerare som är aktiverat på tjänstenivån Enterprise. Kontot innehåller 50 telefonautentiseringstransaktioner per år som standard. Om du behöver högre volymer av tjänsten ska du kontakta en Success Manager eller försäljningsrepresentant för att diskutera önskad volym och prisstruktur.