Svar på vanliga frågor om Adobe Stock-tillägg för PowerPoint.

Med Adobe Stock-tillägget för Microsoft PowerPoint kan du söka efter, förhandsvisa och licensiera foton och illustrationer i dina PowerPoint-presentationer. Du kan förhandsvisa Adobe Stock-bilder i dina bildspel, logga in och använda ditt befintliga Adobe Stock-konto för att licensiera bilder. Om du inte har ett konto kan du enkelt prova Adobe Stock utan kostnad under en månad och därefter välja en av de tillgängliga Adobe Stock-planerna.

PPT - 1 - logged out full view

Kostar PowerPoint-tillägget extra utöver Adobe Stock?

Nej. Du kan installera och använda tillägget utan kostnad från Microsoft Office Store. Om du vill hämta, installera och se förhandsvisningar av Adobe Stock-bilder behöver du ingen prenumeration på Adobe Creative Cloud eller Adobe Stock. Du kommer dock att behöva en prenumeration eller betala för att licensiera Adobe Stock-bilderna.

Adobe Stock är nytt för mig. Finns det en utvärderingsversion att testa?

Ja. Om du är en ny användare kan du prova Adobe Stock utan kostnad under en månad.

Hur får jag tillgång till Adobe Stock-tillägget för PowerPoint?

Du kan hitta och installera Adobe Stock-tillägget för PowerPoint från Microsoft Office Store.

Stöder alla plattformar Adobe Stock-tillägget för PowerPoint?

Adobe Stock-tillägget för PowerPoint stöds på macOS, Windows och webbläsare. Tillägget stöds inte på iOS- och Android-plattformar.

Vilka webbläsare stöder PowerPoint-tillägget?

Följande webbläsare stöder PowerPoint-tillägget:

• Internet Explorer 11 och senare
  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari (macOS)

Obs!

Du får bäst resultat om du uppdaterar webbläsaren till den senaste versionen.

Kan prenumererande företag använda centraliserad distribution för sina användare?

Ja. Företag kan använda centraliserad distribution för sina användare. Mer information finns i den här Microsoft-supportartikeln.

Måste jag vara inloggad med mitt Adobe Stock-konto för att använda tillägget?

Nej. Du behöver inte vara inloggad med ditt konto för att använda tillägget. Du kan söka efter bilder och infoga förhandsvisningsbilder i presentationen utan att logga in. Du måste däremot logga in för att kunna licensiera bilder.

Vilka innehållstyper stöds av tillägget?

Adobe Stock-tillägget för PowerPoint stöder foton och illustrationer i standardformat. Premiumbilder, vektorer och andra innehållstyper (till exempel videor) stöds inte.

Kan jag efter inloggning växla från personlig vy till team-/enterprisevy?

Tillägget använder vyn som valts på Adobe Stock-webbplatsen. För att växla vy går du till Adobe Stock-webbplatsen och använder den nedrullningsbara menyn uppe till höger i navigationsfältet.

Har jag åtkomst till mina Creative Cloud-bibliotek från PowerPoint?

Nej. Du har inte åtkomst till dina Creative Cloud-bibliotek från PowerPoint.

Hur lägger jag till bilder i presentationen efter att jag installerat tillägget?

Om du vill lägga till bilder i presentationen väljer du en bild från sökresultaten och klickar på Licensiera och lägg till i PowerPoint eller Förhandsgranska i PowerPoint. Med Förhandsgranska i PowerPoint kan du infoga en bild med vattenstämpel för förhandsvisning. Du kan licensiera bilden genom att klicka på Licensiera och lägg till i PowerPoint. Då läggs en högupplöst version utan vattenstämpel till i presentationen.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_view-similar

Kan jag använda bilder jag licensierat från Adobe Stock tidigare i mina PowerPoint-presentationer?

Ja. Du kan använda bilder du licensierat tidigare från Adobe Stock. Om du är inloggad på ditt konto kan du välja alternativet Historik och klicka på fliken Licenshistorik för att se de bilder som tidigare har licensierats från ditt konto.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_history_license-history

Finns alla mina förhandsvisade bilder på en och samma plats så att jag enkelt kan gå tillbaka och licensiera dem?

Ja. Du kan enkelt komma åt alla dina tidigare förhandsvisade bilder. Klicka på fliken Logga in uppe till höger i panelen. Om du redan har loggat in klickar du på ditt kontonamn högst upp till höger i panelen. Välj Historik på den nedrullningsbara menyn och klicka på fliken Förhandsvisningshistorik. Klicka på ID-numret för den önskade bilden för att gå tillbaka till bildinformationen och licensiera bilden. Vyn Förhandsvisningshistorik uppdateras varje gång du öppnar PowerPoint.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_preview-history

Kan jag spåra det som har licensierats efter att jag har licensierat en bild från PowerPoint?

Din licensieringshistorik synkroniseras med din Adobe Stock-prenumeration och du kan visa alla licensierade bilder på din licenshistoriksida.

Jag kan inte se samma sökfilter som jag gör online. Vad beror det på?

PowerPoint-tillägget stöder den kraftfulla visuella sökningen i Adobe Stock, men de extra sökfiltren som erbjuds online är för närvarande inte tillgängliga i tillägget.

faq
Adobe-Stock-PPT-Add-in_filters