Felsökning och hjälp

Grunderna

Hur laddar jag ner bilder från Adobe Stock?

Det finns två huvudsakliga sätt att hämta Adobe Stock-bilder:

• Använd Creative Cloud-biblioteket
  • Hämta bilder till datorn från Adobe Stocks webbplats

Läs mer om vardera alternativ och ta reda på vilket som passar dig.

Varför går det inte att hämta Adobe Stock-bilder till min dator?

Det finns vissa möjliga orsaker till att bilden inte hämtas.Prova dessa tips för att åtgärda hämtningsproblem.

Kan jag använda Adobe Stock-bilder för redaktionella och yrkesmässiga ändamål?

Adobe Stock-resurser kan användas i valfritt kreativt projekt, inklusive tryckta annonser, presentationer, affischer, bokomslag, reklamer, hemsidor och årsberättelser. Läs mer om att använda Stock-resurser och Adobe Stocks licensvillkor.

Vad händer om jag överskrider eller inte kommer upp i min månatliga bildlicensgräns?

Du kan köpa till Adobe Stock-resurser ifall du överskrider din månatliga gräns. Ifall du inte kommer upp i din månatliga gräns överförs den återstående mängden till nästa månad så länge din prenumeration är aktiv. Läs mer om hantering av prenumerationer och licensgränser.

Kan jag sälja innehåll till Adobe Stock?

Ja, du kan bli Adobe Stock-medarbetare och tjäna pengar på ditt innehåll.

Om du är 18 år gammal och har fina foton, videos eller vektorinnehåll och äger eller kontrollerar rättigheterna till dem kan du bli Adobe Stock-medarbetare. Kom igång med att använda Adobe Stocks medarbetarwebbplats och ladda upp dina första filer.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.Där klickar du på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Det är enkelt att byta Adobe Stock-planer. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Hur hanterar jag mitt Adobe Stock-konto?

Lär dig allt du behöver veta för att hantera ditt Adobe Stock-konto med dessa anvisningar om hur du aktiverar, ändrar, hanterar och avslutar ditt medlemskap.

Hur avslutar jag mitt Adobe Stock-medlemskap?

Du kan avsluta ditt Adobe Stock-medlemskap på två sätt:

Se till att du förstår Adobes prenumerationsvillkor innan du väljer ett alternativ.

Community

Delta i konversationen.