Vad tråkigt att du lämnar oss. Läs Adobes prenumerationsvillkor innan du avbryter ditt medlemskap.

Viktigt:

Genom att avbryta din Adobe Stock-prenumeration förlorar du åtkomst till oanvända licenser.

Avbryt ett fristående Stock-medlemskap

För att avbryta ett fristående Stockmedlemskap gör du följande:

1. Logga in på ditt Adobe-konto.

2. Under Planinformation ska du klicka på Hantera plan för planen du vill ändra.

Hantera plan

Ser du ett meddelande som ber dig uppdatera dina betalningsuppgifter?

Om kreditkortet på ditt konto har löpt ut eller kontot är i ett suspenderat tillstånd, kan du inte avbryta ditt medlemskap. I detta fall, ett meddelande ”Din plan har löpt ut. Uppdatera betalningsinformationen för att aktivera den på nytt.” visas. Klicka på Redigera betalning och uppdatera dina betalningsuppgifter innan du avbryter ditt medlemskap.

3. Under Plan och betalning ska du klicka på Avbryt plan.

Avbryta plan
  4. I bekräftelsefönstret ska du välja orsaken till att du avbryter bland de givna alternativen. Om du fortfarande vill avbryta ska du klicka på Fortsätt. Om du ändrar dig klickar du på Behåller min plan.

Avbryta plan
  5. På skärmen som följer kan du välja att behålla din plan, fortsätta med att avbryta eller chatta med kundsupport.

6. Om du fortsätter med att avbryta får du en e-postbekräftelse. Om du vill köpa en Stock-plan på nytt går du till sidan Adobe Stock-planer och loggar in med ditt Adobe ID när som helst.

Ta bort Adobe Stock från ditt Creative Cloud-medlemskap

Du tar enkelt bort Stock från ditt Creative Cloud-medlemskap genom att ändra din plan.

1. Logga in på ditt Adobe-konto.

2. Under Planinformation ska du klicka på Hantera plan för planen du vill ändra.

Hantera plan
  3. Under Plan och betalning ska du klicka på Ändra plan.

Byt plan
  4. Under Creative Cloud Alla program ska du välja dina lagrings- och faktureringsalternativ. Klicka sedan på Välj.

Ändra plan
    Byt till denna plan
  5. På bekräftelsesidan förhandsgranskar du planens villkor och klickar på Bekräfta.

Returnera ett medlemskap som är köpt från en återförsäljare

Om du har köpt medlemskapet från en annan försäljare än Adobe bör du kontakta vederbörande för att få hjälp.