Ta reda på hur du hanterar ditt Adobe Stock-medlemskap. Aktivera ditt medlemskap, uppgradera ditt avtal eller din betalningsinformation, med mera.

Läs om hur du enkelt hanterar ditt Adobe Stock-medlemskap och dina betalningar.

Hjälp att komma igång med Adobe Stock hittar du i Använda Adobe Stock, Lär dig mer om Adobe Stock och support och Vanliga frågor om Adobe Stock.

Aktivera ditt medlemskap

Köp en Creative Cloud Alla program + Adobe Stock-plan

Ett betalt Creative Cloud-medlemskap inkluderar ett flertal Stock-relaterade förmåner som prenumerationer och unik integrering i favoritappar som Photoshop, Illustrator, InDesign med flera.

Besök sidan Medlemskapsplaner för Creative Cloud.

Uppgradera ditt Creative Cloud-medlemskap så att det även inkluderar Adobe Stock

Om du har ett Creative Cloud-medlemskap för enskilda personer

Gör något av följande:

Om du är Creative Cloud-medlem och inloggad visas alternativet för uppgradering av din Creative Cloud-plan.

Om du är Creative Cloud-medlem och inte är inloggad, klicka på länken Är du redan Creative Cloud-medlem? Logga in här längst ned på sidan för att se ett alternativ för att uppgradera ditt Creative Cloud-medlemskap.

– eller –

• Logga in på ditt Adobe ID-konto och byt till ett Creative Cloud-medlemskap som inkluderar Stock. Så här gör du:
  1. Gå till www.adobe.com och logga in med ditt Adobe-ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

With-Enterprise-ID
    Logga in med ditt Adobe ID, Facebook- eller Googlekonto, och lösenord

– eller –

Om du redan är inloggad, klicka på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

Klicka på ditt namn

Obs!

Har du problem? Rensa webbläsarens cache eller testa en annan webbläsare, till exempel Internet Explorer eller Safari.

2. I navigeringsrutan som visas, klicka på Hantera konto för att öppna sidan Hantera konto. Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.

3. Under Plan och produkter klickar du på Hantera plan.

Hantera plan
  4. Under Planinformation klickar du på Ändra plan.

Klicka på Ändra plan
  5. Under Ändra plan, välj Creative Cloud för enskilda personer – Alla program + Adobe Stock och klicka på Fortsätt.

välj Creative Cloud för enskilda personer – Alla program + Adobe Stock
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att byta till den nya planen.

Om du redan har ett Creative Cloud för team-medlemskap

Teamadministratörer för Creative Cloud kan välja att köpa Adobe Stock-planer via Administratörskonsolen.

Klicka på Lägg till licenser för att köpa Adobe Stock-planer och välj sedan önskad prenumeration.

När köpet har genomförts måste Adobe Stock-prenumerationen tilldelas en användare för att aktiveras. Adobe Stock kan tilldelas en delegat eller en administratör, då teamets samtliga medlemmar har åtkomst till bildlicenserna. Teamet delar på en gemensam licens. Därför har alla medlemmar i teamet åtkomst till en tillagd prenumeration oavsett vilken delegat som visas som den tilldelade användaren.

Lägg till licenser

Om du konfigurerar en ny Creative Cloud-plan för team

Du kan välja planen Alla program + Adobe Stock med antingen 10 eller 750 bilder i månaden från företagsfliken på prenumerationssidan.

Välj prenumeration

Obs!

Planen Alla program + Adobe Stock passar bäst för att lägga till nya teammedlemmar som vill kunna använda alla program och samtidigt lägga till 10 bilder i månaden från Adobe Stock till teamet. Teamets medlemmar drar alla fördel från en gemensam licens, och de oanvända bilderna går att förnya upp till 120 stycken.

Om du har ett Creative Cloud-medlemskap för företag

Din systemadministratör kan lägga till Adobe Stock för företag-licenser frånAobes administratörskonsoll.

Köp ett fristående Adobe Stock-medlemskap

Även om det finns många relaterade fördelar med att ha en Creative Cloud- + Adobe Stock-plan, finns det även fristående Stock-planer. Det enda du behöver är ett Adobe ID som du kan skapa när som helst för att säkra och göra ditt konto personligt.

Besök sidan Medlemskapsplaner för Adobe Stock.

Obs!

Adobe Stock-rabatt för skolor och studenter är tillgänglig under fliken Studerande och lärare/Skolor och universitet.

Ändra din medlemskapsplan

Följ de här stegen för att byta till en annan medlemskapsplan:

1. Gå till www.adobe.com och logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Logga in
    With-Enterprise-ID
    Logga in med ditt Adobe ID, Facebook- eller Googlekonto, och lösenord

– eller –

Om du redan är inloggad, klicka på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

Klicka på ditt namn

Obs!

Har du problem? Rensa webbläsarens cache eller testa en annan webbläsare, till exempel Internet Explorer eller Safari.

2. I navigeringsrutan som visas, klicka på Hantera konto för att öppna sidan Hantera konto. Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.

3. Under Plan och produkter klickar du på Hantera plan.

4. Under Planinformation klickar du på Ändra plan.

5. Under Ändra plan, välj en lämplig plan och klicka på Fortsätt.

6. Följ anvisningarna på skärmen för att byta till den nya planen.

Hantera konto och betalningar

Uppdatera kontoinformation

För att hantera kontoinformationen för ditt Adobe ID (till exempel för att ändra ditt lösenord eller din betalningsinformation), följ de här stegen:

1. Gå till www.adobe.comoch logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller ditt sociala (Facebook eller Google) konto. Om du redan är inloggad, klicka på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

2. I navigeringsrutan som visas, klicka på Hantera konto för att öppna sidan Hantera konto. Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.

3. Använd flikarna högst upp på sidan för att uppdatera dina avtal och produkter, ändra ditt lösenord, ändra din e-post och kontaktinformation eller uppdatera din profil och dina kommunikationsinställningar.

Om du till exempel vill ändra kreditkortet för ditt konto, välj Planer och produkter > Hantera plan > Redigera betalningsinformation. Gör dina ändringar i popupfönstret och klicka påSpara.

För mer information och stegvisa instruktioner, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Skriv ut ett kvitto eller faktura

1. Gå till www.adobe.comoch logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller ditt sociala (Facebook eller Google) konto. Om du redan är inloggad, klicka på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

2. I navigeringsrutan som visas, klicka på Hantera konto för att öppna sidan Hantera konto. Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.

3. Under Plan och produkter klickar du på Hantera plan.

4. Hitta fakturan du vill skriva ut i faktureringshistoriken och klicka på knappen Skriv ut bredvid den.

En PDF-kopia av fakturan visas i en separat flik i webbläsaren.

5. För att skriva ut fakturan, klicka på PDF-visarens utskriftsikon eller välj Arkiv > Skriv ut i din webbläsare.

Obs!

Om du inte har en PDF-visare installerad på din dator kan du installera Adobe Reader här.

Avbryta medlemskapet

Avbryt ditt Stock-medlemskap eller ändra din Creative Cloud Alla program + Adobe Stock-plan till en annan Creative Cloud-plan, se Avbryt ditt Stock-medlemskap.

Vanliga frågor och svar om Stock-medlemskap och betalning

Kan jag förskottsbetala min Adobe Stock-plan?

Årsmedlemskap för Adobe Stock betalas per månad.

Kan jag betala min Adobe Stock-plan via PayPal?

Ja. Betalning med användning av kreditkort och PayPal accepteras för Adobe Stock i alla tillgängliga länder. Betalningar med användning av inköpsordrar kan också göras på telefon genom att ringa numret som listas längst ner på Adobe Stock-avtalssidan.

Obs!

Om du är Creative Cloud-medlem och har köpt ditt medlemskap via PayPal kan du enkelt lägga till Adobe Stock till ditt Creative Cloud-medlemskap till ett rabatterat pris. Gå till sidan Medlemskapsplan för Adobe Stock för att köpa en uppgradering för en Creative Cloud Alla program + Adobe Stock-plan via en betalningsmetod som stöds.

Adobe drog 1 USD från ditt kreditkort. Varför?

Dessa transaktioner hjälper till att bekräfta att det kreditkort som används är giltigt och inte har anmälts som borttappat eller stulet. Transaktionen debiteras inte på ditt konto, och den tas bort så snart kreditkortsföretaget har verifierat den.

Jag tror att mina avgifter är fel eller att jag har debiterats två gånger. Hur åtgärdar jag detta?

Det kan hända att medlemskapsavgifterna ökade med en standardavgift när du förnyade medlemskapet på grund av att kampanjprisperioden tog slut.

Ibland kan flera avgifter förekomma om Adobe inte kunde debitera dig tidigare och du hade ett utestående saldo.

Adobe implementerade nyligen ett nytt system som utför en mer exakt skatteberäkning utifrån din leveransadress. Du har säkert varit med om att ytterligare lokala skatter har lagts till då dessa inte har kunnat fastställas ordentligt.

Om dina debiteringar verkar felaktiga, kontakta Adobe Support. Du kan uppmanas att logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Hur tar jag bort min kreditkortsinformation från ett Adobe-konto?

Om din kreditkortsinformation är kopplad till en prenumeration, aktiv eller utgången, kontakta Adobe Support Du kan uppmanas att logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Var kan jag få information om andra betalningsproblem?

För information om övriga betalningsproblem, se Adobe Stores | Vanliga frågor om onlinebeställning och betalning.