Användarhandbok Avbryt

Säga upp en Adobe-testversion eller prenumeration

1. Användarhandbok för Creative Cloud
  2. Introduktion till Creative Cloud
    1. Vanliga frågor | Creative Cloud
    2. Systemkrav för Creative Cloud
  3. Hämta, installera, konfigurera och uppdatera
    1. Hämta Creative Cloud-program
    2. Öppna Creative Cloud-program
    3. Arbetsytan Start
    4. Uppdatera Creative Cloud-program
    5. Ändra språkinställning för dina Creative Cloud-program
    6. Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet
    7. Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program
  4. Hantera ditt konto
    1. Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap
    2. Återställ ditt Adobe-lösenord
    3. Ändra din Adobe-plan
    4. Uppdatera kreditkort och faktureringsadress
    5. Visa, hämta eller e-posta din Adobe-faktura
    6. Åtgärda en misslyckad eller utebliven betalning
    7. Avbryta en Adobe-testversion eller prenumeration
  5. Tjänster i Creative Cloud
    1. Använda Adobe Stock i Creative Cloud-program
    2. Använda Adobe Fonts i Creative Cloud-program
    3. Creative Cloud Market är inte längre tillgängligt
  6. Tjänster för samarbete och lagring
    1. Vad är molndokument?
    2. Molndokument | Vanliga frågor
    3. Skapa eller konvertera filer till molndokument
    4. Konfigurera molndokument för användning offline
    5. Återgå till en tidigare version av ett molndokument
    6. Dela dina alster för att få kommentarer
    7. Varför kan jag inte se mina molndokument offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeta om bibliotek och mappar i Creative Cloud
    10. Frågor och svar om samarbete
    11. Synka dina filer med molnlagring
    12. Ta reda på hur mycket molnlagring du har
    13. Ange synkningsalternativ
  7. Creative Cloud-mobilappar
    1. Vanliga frågor | Mobilappar
    2. Adobe Creative Cloud för mobila enheter
  8. Enterprise och team
    1. Lär dig mer och support för företag
    2. Lär dig mer och support för team
    3. Snabbstartguide för teammedlemmar

Lär dig hur du avbryter din plan eller den kostnadsfria testversionen om du har köpt från Adobe. Kontakta butiken direkt om du har handlat någon annanstans.

Vill du byta plan? Du behöver inte säga upp den gamla först. Se Ändra din Adobe-plan eller Adobe-prenumeration.

Säga upp din testversion eller prenumeration

Du kan säga upp en testversion eller en plan för enskilda användare (som du har köpt av Adobe) på Adobe-kontosidan.

1. Välj Hantera plan för den plan som du vill säga upp.

Välj Hantera plan eller Visa plan.

2. Välj Avbryt planen.

Välj Avbryt planen.

ikon Hittar du inte Avbryt planen?? Alternativet är inte tillgängligt om vi behandlar eller hade problem med din betalning. Försök igen om 24 timmar.

3. Ange varför du vill säga upp planen och välj sedan Fortsätt.

Välj orsak till att du säger upp planen.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att avbryta prenumerationen.

Video: Säga upp en Adobe-testversion eller Adobe-prenumeration

Säga upp en teamplan

Uppsägningsavgift och återbetalningar

Återbetalningen beror på när du säger upp prenumerationen och vilken typ av prenumeration du har köpt. För de flesta planer får du hela avgiften tillbaka om du säger upp planen inom 14 dagar från köpet. Ta reda på om du får en återbetalning när du avbryter.

Vad händer om jag säger upp prenumerationen på Creative Cloud?

När du har sagt upp en Creative Cloud-prenumeration kan du inte längre komma åt dina Creative Cloud-program eller de flesta tjänster som ingår i den betalda Creative Cloud-prenumerationen.

Du har fortfarande tillgång till funktionerna i ett kostnadsfritt medlemskap efter att du sagt upp din Creative Cloud-prenumeration.

Ditt molnlagringsutrymme minskar till 2 GB när du säger upp prenumerationen. Om du överskrider din lagringsgräns har du 30 dagar på dig att minska din onlinelagring. Efter 30 dagar kan du förlora åtkomsten till vissa av eller alla dina filer på Creative Cloud-servrarna. Läs mer om din lagring i Hur vet jag hur mycket lagringsutrymme jag har använt?

Om du sparade ditt arbete på din dator kan du fortsätta använda de filerna på din enhet.

Adobe fortsätter att lagra dina originalbilder under ett års tid efter att ditt medlemskap upphört. Under den tiden kan du även fortsättningsvis starta Lightroom för att ladda ned originalfilerna från våra molntjänster.

Du kan fortfarande komma åt alla dina foton på den lokala hårddisken via Lightroom-datorprogrammet. Du kan fortsätta importera och ordna foton och arbeta vidare med redigerade foton via funktionerna för export, publicering, utskrift, webb eller bildspel. Du har inte längre åtkomst till modulerna för utveckling och kartor, och Lightroom for mobile är inte heller tillgängligt när ditt medlemskap upphör.