Det går inte att visa fliken Stock i skrivbordsappen Creative Cloud

Lösning 1: Logga ut från Creative Cloud-skrivbordsappen och logga sedan in på nytt

Lösning 2: Installera den senaste versionen av Creative Cloud-skrivbordsappen

• Hämta och installera den senaste versionen av Creative Cloud-skrivbordsappen Creative Cloud för skrivbord.
  • Kör den hämtade filen och följ instruktionerna på skärmen.

Lösning 3: Ta bort opm.db-filen och logga in på nytt

Ta bort OPM.db-filen och logga in på nytt i Creative Cloud-skrivbordsappen med det Adobe ID som är kopplat till din prenumeration.

Obs: Om problemet kvarstår följer du förslagen som visas här.