Det går inte att visa fliken Stock i Creative Cloud-datorprogram

Obs!

Adobe Stock-tjänster är inte tillgängliga i vissa länder. Mer information finns i Vanliga frågor | Planer, köp och tillgänglighet.

Fliken Stock visas inte i Creative Cloud-datorprogram

Om fliken Stock inte visas i Creative Cloud-datorprogram ska du följa dessa steg för att åtgärda problemet:

Lösning 1: Logga ut från Creative Cloud-datorprogram och logga sedan in på nytt.

Lösning 2: Installera den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogram

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online