Logboekregistratie inschakelen | Invoegtoepassing voor vergaderen

De invoegtoepassing voor vergaderen voor Adobe Connect Professional heeft een ingebouwde functie voor foutopsporing. Deze is standaard uitgeschakeld, maar kan wanneer nodig worden ingeschakeld.

Opmerking: De technische ondersteuning van Adobe kan u soms vragen logboekregistratie toe te staan om hen te helpen problemen met ondersteuningsaanvragen te verhelpen.

Volg de onderstaande instructies voor het toepasselijke besturingssysteem om registratie van invoegtoepassingen toe te staan:

Windows: Download het bestand mms.zip naar het werkstation waarop u logboekregistratie wilt inschakelen. Pak het bestand mms.cfg uit en plaats een kopie in: C:/Windows/system32/Macromed/Flash (32-bits Windows) en C:/Windows/SysWOW64/Macromed/Flash (64-bits Windows).

Download het bestand mms.cfg om logboeken voor invoegtoepassingen te genereren op het Windows-besturingssysteem

Downloaden

Mac OS: Download het bestand mms.zip naar het werkstation waar u logboekregistratie wilt inschakelen. Pak het bestand uit naar deze map: MainDisk:Library:Application Support:Macromedia

Download het bestand mms.cfg om logboeken voor invoegtoepassingen te genereren op Mac OS

Downloaden

Ubuntu: Een mms-bestand is niet nodig. Het logboek wordt automatisch gemaakt

Connect maakt het logbestand wanneer u voor het eerst naar een vergaderruimte gaat. Het logbestand wordt standaard connectaddin.log genoemd, en wordt in de volgende mappen gemaakt:

  • C:/Documents and Settings/{gebruiker}/My Documents (Windows XP) of C:/Users/{gebruiker}\Documents (Windows Vista en Windows 7)
  • MainDisk:Users: (Mac OS)
  • ~/ (Ubuntu)

De volgende configuratieparameters kunnen in het bestand mms.cfg worden bewerkt om logboekregistratie te regelen.

Ingang in logbestand

Gebruik

PlayerLogging

0 voor uitschakelen, 1 voor inschakelen van logboekregistratie.

SingleLogFile

0 voor meerdere logbestanden, 1 voor één logbestand. Wanneer ingesteld voor meerdere logbestanden, wordt aan de logbestandsnamen een tijdstempel toegevoegd. Er kunnen daarom logboeken zijn voor meerdere instanties van de invoegtoepassing.

LogSizeLimit

Limiet van aantal kilobytes voor het logbestand. Standaard is dit 1024 (1 MB)

Opmerking: Schakel logboekregistratie om prestatieredenen alleen in voor foutopsporing. Schakel logboekregistratie uit door PlayerLogging=0 in te stellen in het bestand mms.cfg en het vervolgens op te slaan.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account