De nieuwste versie van Safari speelt de audio van Adobe Connect-vergaderingen niet automatisch af

Versie 12.0.1 van de Safari-browser speelt de audio van Adobe Connect-vergaderingen niet automatisch af.

Het automatisch afspelen van audio tijdens de vergadering is nu standaard geblokkeerd in de Safari-browser. Als deelnemers aan een vergadering deelnemen via de Adobe Connect HTML-client in een Safari-browser, is de audio standaard uitgeschakeld.

Voor geluid bij het afspelen, moeten de deelnemers eerst de website-instellingen in de Safari-browser voor de Adobe Connect-vergaderingswebsite wijzigen om automatisch afspelen toe te staan.

Voer de volgende stappen uit om het automatisch afspelen van audio voor Adobe Connect-ruimtes in te schakelen:

1. Selecteer in het Safari-menu Instellingen voor deze website.

Open de site-instellingen van Safari

2. Open de lijst Automatisch afspelen.

Open de lijst Automatisch afspelen

3. Selecteer in de lijst Alles automatisch afspelen toestaan.

Selecteer Alles automatisch afspelen toestaan