Probleem: Adobe Animate installeert niet op Mac OS

Animate CC 2014 wordt niet geïnstalleerd op Mac OS wanneer Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees of Koreaans is ingesteld als de taal van het besturingssysteem.

Oplossing

1. Open de Creative Cloud-toepassing.
  2. Klik op de knop en kies Voorkeuren in het menu.
Selecteer Voorkeuren
  1. In het dialoogvenster Voorkeuren gaat u naar het tabblad Apps en stelt u Taal van app in op Engels (Noord-Amerika).

Opmerking:

U kunt alle ondersteunde talen kiezen behalve Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees of Koreaans.

Taal van app instellen
  1. Installeer Animate CC 2014 opnieuw.