Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Audition-software.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Audition downloaden om Audition te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. de lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Audition te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: om de 30 dagen voor maandelijkse en jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Audition downloadt of bijwerkt. Raadpleeg voor meer informatie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren.

Kan ik Audition op een andere computer installeren?

U kunt Audition en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Zie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren voor meer informatie.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie voor meer informatie Een betalingsbewijs of factuur afdrukken.