Lees hoe je je factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Maandelijkse facturen per e-mail zijn niet beschikbaar: Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.

Teams klanten: Je facturen zijn beschikbaar in de Admin Console. Zie Je teamaccount beheren voor meer informatie.

Je factuur voor een actief lidmaatschap vinden

Volg de onderstaande instructies voor een actief lidmaatschap. Als je de factuur voor een geannuleerd lidmaatschap of voor andere bestellingen wilt weergeven, raadpleeg je Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen.

Aanmelden bij Adobe-account

Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

PDF-venster weergeven

Klik in Factuurgeschiedenis op PDF weergeven voor de gewenste factuur.

Zie je een koppeling naar de Adobe Store in plaats van facturen?

Scherm Lidmaatschap beheren

Klik onder Lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

Factuur afdrukken

Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Teamklant?

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens zien die aan je account zijn gekoppeld.

Zie je een koppeling naar de Adobe Store in plaats van facturen?

Als je een koppeling naar de Adobe Store ziet in het gedeelte Factureringsoverzicht, volg dan de onderstaande instructies om je factuur af te drukken.

1. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op de koppeling naar de Adobe Store.

2. Voer je Adobe ID en wachtwoord in als hierom wordt gevraagd.

3. Klik in het scherm Lidmaatschapsgegevens op Transactiegeschiedenis weergeven.

4. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

5. Klik in het scherm dat verschijnt op Factuur weergeven of op Bestelgegevens, afhankelijk van je regio.

6. Klik in het scherm dat verschijnt op de knop Afdrukken.

7. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen

Opmerking:

In landen waar Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, moet je contact met ons opnemen als je een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap wilt ontvangen.

Volg deze stappen om een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen te ontvangen:

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in het linkerdeelvenster van Lidmaatschappen op Bestelgeschiedenis.

3. Klik op het bestelnummer van de factuur die je wilt afdrukken.

4. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op PDF weergeven naast de factuur die je wilt afdrukken.

5. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Veelgestelde vragen

Zie Btw-nummer bijwerken | Landen in de Europese Unie als je je btw-nummer wilt wijzigen voor een land in de Europese Unie.

Neem contact met ons op als je belastinggerelateerde gegevens wilt bijwerken voor een ander land.

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens zien die aan je account zijn gekoppeld.

Als je een product zonder abonnement hebt, zoals Photoshop Elements, Premiere Elements of Adobe Captivate, zie Ontvang een factuur voor een geannuleerd abonnement of andere bestellingen.

Video: Je Adobe-facturen vinden en afdrukken