Als je je lidmaatschap bij Adobe hebt gekocht, lees je hier hoe je overstapt op een ander lidmaatschap en hoe je de opslag of factureringsfrequentie van je huidige lidmaatschap wijzigt.

Je Adobe-lidmaatschap wijzigen

Als je je lidmaatschap bij Adobe hebt gekocht, kun je dit wijzigen op je Adobe-accountpagina. Als je het ergens anders hebt gekocht, neem dan rechtstreeks contact op met de winkel.

Meld je aan op https://account.adobe.com/plans.

Aanmelden bij je Adobe-account

Klik op Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven voor het lidmaatschap dat je wilt wijzigen.

Selecteer Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven

Klik onder Lidmaatschap en betaling op Lidmaatschap wijzigen. Je kunt ook de gegevens van je huidige lidmaatschap bekijken.

Selecteer Lidmaatschap wijzigen

Selecteer een nieuw lidmaatschap of klik op Lidmaatschap beheren om de opslag- of betalingsopties van je huidige lidmaatschap te wijzigen. (Niet beschikbaar voor alle lidmaatschappen.)

Kies het gewenste lidmaatschap

Neem contact met ons op als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen niet ziet.

Kies je factureringsfrequentie en opslagoptie. (Klik op Doorgaan als je dat wordt gevraagd.)

Klik op Bevestigen.

Wat gebeurt er nadat je je lidmaatschap hebt gewijzigd?

Nadat je je lidmaatschap hebt gewijzigd:

• Het bestaande lidmaatschap wordt geannuleerd en je krijgt eventueel een terugbetaling.
  • Het nieuwe lidmaatschap gaat onmiddellijk in en er worden kosten in rekening gebracht voor het nieuwe lidmaatschap.
  • Je maandelijkse factuurdatum verandert in de datum waarop je het lidmaatschap wijzigt.
  • Voor jaarlidmaatschappen ligt de nieuwe verlengingsdatum één jaar na de datum waarop je je lidmaatschap wijzigt. Als je je lidmaatschap bijvoorbeeld wijzigt op 14 juni 2019, wordt het nieuwe lidmaatschap verlengd op 14 juni 2020.