Kan ik mijn Adobe-app op een andere computer installeren?

Met een individuele licentie mag je je Adobe-app installeren op meer dan één computer en je erbij aanmelden (de app activeren) op twee computers. Je mag de app echter maar op één computer tegelijk gebruiken.

Op hoeveel computers mag ik mijn Adobe-app installeren?

Je apps installeren op meer dan één computer

Installeren op meer dan 2

Je kunt je app installeren op twee of meer computers.

Aangemeld blijven op 2

Je kunt aangemeld blijven bij de app op maximaal twee computers.

Gebruiken op 1

Je kunt de app gebruiken op maximaal één computer tegelijk.

Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Waar kan ik mijn app downloaden?

Hier vind je de downloadkoppelingen. (We bieden alleen installatieprogramma's voor onze huidige apps.)

Op zoek naar een oudere app? Als je de app rechtstreeks bij Adobe hebt gekocht, kun je deze mogelijk downloaden via je account​.

Hoe meld ik me af bij een app?

Als je je wilt afmelden bij een app, zodat je deze op een andere computer kunt gebruiken, open je de app en selecteer je een van de volgende opties:

• Help > Afmelden
  • Help > Deactiveren

Raadpleeg Aanmelden om Adobe-apps te activeren voor meer informatie.

Wat moet ik doen als mijn oude computer niet meer beschikbaar is?

Als je geen toegang hebt tot je oude computer (of de harde schijf is gecrasht), kun je je afmelden bij de app via de pagina voor accountbeheer. Nadat je je hebt afgemeld, kun je je op een andere computer aanmelden bij de app.