Met een individuele Creative Cloud-licentie mag je je apps installeren op meer dan één computer, activeren (aanmelden) op twee computers, maar gebruiken op slechts één computer tegelijk.
Creative cloud - aantal computers
Installeren: op een of meer computers of apparaten. Activeren: op maximaal twee computers of apparaten. Gebruiken: op één computer of apparaat tegelijk.

Installeren

Je kunt Creative Cloud-applicaties installeren op meerdere computers, ongeacht het besturingssysteem.

Activeren

Je kunt Creative Cloud op maximaal twee computers activeren.

Gebruiken

Je kunt de software op één computer tegelijk gebruiken.

Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Apps installeren op een nieuwe computer

Voor informatie over het installeren en gebruiken van Creative Cloud-apps op een nieuwe computer raadpleeg je Hoe installeer en gebruik ik Creative Cloud-apps op een nieuwe computer?

Apps activeren op een andere computer

Je kunt je individuele Creative Cloud-lidmaatschap op maximaal twee computers tegelijk activeren. In de volgende artikelen lees jehoeje dit doet:

Apps activeren als ze al op twee computers zijn geactiveerd

Als je je individuele Creative Cloud-lidmaatschap al op twee computers hebt geactiveerd, moet je het eerst deactiveren op een van de twee systemen.

1. Meld je af om Creative Cloud te deactiveren op een van de twee computers.
  2. Meld je aan om Creative Cloud te activeren op de nieuwe computer.

Zie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor instructies.

Apps deactiveren als de computer niet beschikbaar is

Als je geen toegang hebt tot je vorige computer, kun je de app deactiveren via je accountpagina. Zie 'Deactiveren via Adobe.com' in Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor instructies.