Download Adobe Bridge en zoek zelfstudies om aan de slag te gaan

Bridge downloaden en installeren

laptop-download

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuwe computer?
Klik hieronder op Bridge downloaden om te beginnen met de download. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd.

Hulp nodig bij uw abonnement?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor het eerst een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Bridge te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Bridge downloadt of bijwerkt.

Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren voor meer informatie.

Ik heb het verkeerde abonnement aangeschaft. Hoe wissel ik van abonnement?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie voor meer informatie Een betalingsbewijs of factuur afdrukken.