Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Adobe Bridge

Bridge downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Bridge downloaden om Bridge te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Bridge te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Bridge downloadt of bijwerkt.

Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren voor meer informatie.

Kan ik Bridge op een andere computer installeren?

U kunt Bridge en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u het programma opnieuw op een derde computer wilt installeren, moet u het op een van uw eerdere apparaten uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie voor meer informatie Een betalingsbewijs of factuur afdrukken.