Lees verder en kom te weten hoe u HAR-bestanden genereert in Google Chrome

Volg deze stappen om een HAR-bestand te genereren:

1. Open een Google Chrome-venster en open een nieuw tabblad.

2. Open Hulpprogramma's voor ontwikkelaars voor de pagina, klik met de rechtermuisknop > Inspect.

3. Open het tabblad Network. Controleer of de rode opnameknop actief is. Schakel het selectievakje Preserve Log in.

Tabblad Network
    Tabblad Network
  4. Meld u aan bij Captivate Prime met uw aanmeldingsgegevens en volg de cursus. Voer alle handelingen uit die het probleem zullen veroorzaken.

5. Klik met de rechtermuisknop in Hulpprogramma's voor ontwikkelaars en selecteer Copy all as HAR.

Opmerking:

In sommige versies van Google Chrome moet u mogelijk Copy > Copy all as HAR selecteren.

HAR kopiëren
    HAR kopiëren
  6. Plak de gekopieerde inhoud in een Kladblok-bestand. Sla het als logs.har op naar het bureaublad en e-mail het naar Adobe.