Maak en bewerk animaties in Mixamo nadat u een 3D-personage heeft geselecteerd of geüpload.

Een animatie toepassen

Opmerking:

Zorg ervoor dat u een personage heeft om te animeren.

U kunt met uw Mixamo.com-account gebruik maken van het standaardpersonage, een kant-en-klaar personage dat u onder het tabblad Mixamo-Karakters kunt vinden, of u kunt uw eigen Fuse CC of zelfgemaakt personage gebruiken.

Kies een animatie uit de animatiedatabank

1. Klik op het tabblad Animations in de menubalk of de knop Find Animation in het deelvenster editor om de animatiedatabank te bekijken.

2. Gebruik de zoekbalk om animaties op categorie te zoeken door filters in te stellen of zoektermen in te voeren.

3. Klik op de thumbnail van een animatie om uw personage deze animatie uit te zien voeren.

Bewerk de animatie

1. Nadat u een animatie hebt gekozen en deze op uw personage toegepast heeft kunt u het deelvenster editor gebruiken om de animatie-instellingen, zoals snelheid en afstand van de armen, te veranderen.

De animatie-instellingen aanpassen

U kunt een animatie verwijderen door op de X in de bovenkant van de animatiebewerkingssectie te klikken om terug te keren naar uw statisch personage.

2. Selecteer de knop Download wanneer u klaar bent met het bewerken van de animatie.