Veelgestelde vragen over Adobe Portfolio

Bouw snel en eenvoudig een gepersonaliseerde website om uw creatieve werk met Adobe Portfolio te laten zien. Gratis bij een Creative Cloud-abonnement.

Prachtige, eenvoudige en creatieve online portfolio's. Bent u een creatieve duizendpoot? Dan is het uitermate belangrijk om een prachtige online portfolio te hebben. Met Portfolio, dat gratis is inbegrepen bij elk Adobe Creative Cloud-abonnement, kunt u snel en gemakkelijk een website maken om uw creatieve werk in de kijker te zetten. Zo kunt u zich concentreren op wat u het beste doet.

Ga naar www.myportfolio.com om aan de slag te gaan!

Elegante lay-outs

Kies uit een hele reeks lay-outs die uw creatieve werk op de beste manier in de kijker zetten. Ideaal voor elke creatieve sector – van kunst, illustratie, fotografie, grafisch ontwerp, mode, architectuur en animatie tot webdesign.

Flexibel en aanpasbaar ontwerp

U kunt op onze lay-outs voortborduren om uw eigen unieke portfolio te maken. Gebruik een van de lay-outs als startpunt en pas deze aan om een website op maat te maken. Of u nu een kant-en-klare lay-out kiest of uw lay-out liever aanpast, uw werk ziet er steeds prachtig en spiksplinternieuw uit in Portfolio.

Responsief ontwerp

Zorg ervoor dat uw werk er prachtig uitziet op alle apparaten met een responsieve lay-out die is geoptimaliseerd voor alle schermgrootten. Bekijk voorbeelden van uw website op een computer, tablet of mobiel apparaat terwijl u bewerkingen maakt.

Moeiteloos aanpassen

Onze editor is ontworpen om moeiteloos websites te maken en bewerken. Concentreer u op uw creatieve werk met de editor zonder afleidingen en zie hoe uw creatieve visie met een paar muisklikken werkelijkheid wordt.

Live bewerken

Zie uw wijzigingen terwijl u ze maakt in de modus Eenvoudig bewerken remote . Alles wat u ziet, kunt u aanpassen.

Aangepaste domeinen en meer

Perfectioneer uw persoonlijke website met een persoonlijke URL, Google Analytics-tracking, pagina's met wachtwoordbeveiliging, Adobe Fonts en veel meer.

Naadloze synchronisatie met uw Behance-projecten

Behance is het grootste onlineplatform ter wereld om creatief werk te etaleren en ontdekken. Gebruik Portfolio om een prachtige persoonlijke website te maken en Behance om te netwerken, en word ontdekt! Wanneer u uw Portfolio-projecten synchroniseert met uw Behance-profiel kunnen miljoenen kijkers uw werk ontdekken en erop reageren.

Adobe Portfolio is erop gericht om uw creatieve werk in de kijker te zetten. Kies uit een hele reeks lay-outs die speciaal zijn ontworpen voor een portfolio. Ze zijn ideaal voor elke creatieve sector – van kunst, illustratie, fotografie, grafisch ontwerp, mode, architectuur en animatie tot webdesign en meer. Met Portfolio kunt een onbeperkt aantal galerijen met uw werk en aangepaste pagina's toevoegen en elk aspect van het ontwerp, de inhoud en de stijl bepalen om uw creatieve visie tot leven te brengen.

Portfolio maakt deel uit van de volgende abonnementen: Adobe Creative Cloud Alle apps, Enkele app en Photography. U kunt meer te weten komen over de Creative Cloud-abonnementen op creative.adobe.com/plans

Portfolio maakt deel uit van de volgende abonnementen: Adobe Creative Cloud Alle apps, Enkele app en Photography. U kunt meer te weten komen over de Creative Cloud-abonnementen op creative.adobe.com/plans.

Behance is het grootste onlineplatform ter wereld om creatief werk te etaleren en ontdekken. Gebruik Portfolio om een prachtige persoonlijke website te maken en Behance om te netwerken, en word ontdekt! Wanneer u uw Portfolio-projecten synchroniseert met uw Behance-profiel kunnen miljoenen kijkers uw werk ontdekken en erop reageren.

Hoewel u door Portfolio en Behance samen te gebruiken de meeste belangstelling voor uw werk opwekt, kunt u Portfolio ook probleemloos alleen gebruiken.

Als u een Behance-account hebt:

Wanneer u een project publiceert in Portfolio, wordt het automatisch gesynchroniseerd met uw Behance-profiel. Als u op het punt staat om het project te publiceren, ziet u een selectievakje om deze optie te activeren. Hetzelfde geldt voor Behance: als u een project publiceert op Behance, kunt u het synchroniseren met uw Portfolio-account. In tegenstelling tot projecten worden aangepaste pagina's niet gesynchroniseerd.

Als u geen Behance-account hebt:

Zodra u projecten begint te publiceren in Portfolio, wordt er automatisch een Behance-account voor u aangemaakt. U opent uw account door u aan te melden bij Behance.net met uw Adobe ID voor Portfolio. U kunt uw gesynchroniseerde projecten nu op uw Behance-profiel zien. Als u geen projecten wilt weergeven op uw Behance-profiel, kunt u de privacyinstellingen aanpassen of ze verwijderen.

Ja, u kunt uw werk rechtstreeks naar Portfolio uploaden.

Voeg om te beginnen uw projecten en aangepaste pagina's toe door op het pictogram + in de linkerkolom te klikken. De projecten worden gesynchroniseerd tussen Behance en Portfolio. Dat betekent dat u alles maar een keer hoeft te uploaden en de projecten op beide platforms kunt openen. U kunt echter ook alleen Portfolio gebruiken om uw inhoud toe te voegen. Op die manier kunt u uw hele website in een enkele omgeving maken. 

Portfolio is een nieuw programma dat alleen beschikbaar is via de volgende abonnementen: Adobe Creative Cloud Alle apps, Enkele app en Photography. U kunt meer te weten komen over de Creative Cloud-abonnementen op creative.adobe.com/plans.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account