Waarom krijg ik een fout dat de uitnodigingsservice is uitgeschakeld?

Fout uitnodigingsservice uitgeschakeld

Probleem

Uitnodigingsservice is uitgeschakeld.

Oorzaak

Als uitnodigingen niet beschikbaar zijn, kan dit een van de volgende redenen hebben:

• Uitnodigingsservice ondervindt een storing. Zie https://status.adobe.com voor meer informatie.
  • Er is mogelijk frauduleuze activiteit of misbruik op uw account gedetecteerd. Het gebruik van uitnodigingen is uitgeschakeld als de accounts niet voldoen aan de Algemene voorwaarden van Adobe (https://www.adobe.com/legal/terms.html).

Tussenoplossing

Als uitnodigingen niet beschikbaar zijn, stuurt u een e-mail naar invitationsupport@adobe.com en geeft u uw Adobe ID op.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online