Fout U44M1I210 tijdens het installeren van updates

Tijdens het bijwerken van een Creative Cloud- of CS6-toepassing, ontvangt u de volgende fout:

Er is een fout opgetreden bij het installeren van deze update. Sluit af en probeer het later opnieuw. Foutcode: U44M1I210.

Oplossing 1: de update opnieuw installeren met een beheerdersaccount

1. Maak een nieuwe lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten en meld u aan met deze account.

2. Installeer de update opnieuw. Zie Creative Cloud-apps bijwerken.

Oplossing 2: start de computer opnieuw op en installeer de update opnieuw.

Oplossing 3: download de update van Adobe.com

Alleen CS6

Oplossing 4: de app waarmee u problemen ondervindt verwijderen en vervolgens opnieuw installeren

Creative Cloud

CS6

Windows

Ga naar Configuratiescherm > Programma's en onderdelen, zoek de betrokken CS6-app en klik op Verwijderen. Installeer vervolgens de app opnieuw en pas de update nogmaals toe.

Mac OS

Ga naar Toepassingen/Hulpprogramma's/Adobe-installatieprogramma's en voer het verwijderingsprogramma uit voor de betrokken CS6-app. Installeer vervolgens de app opnieuw en pas de update nogmaals toe.

Oplossing 5: het logboekbestand van de installatie lezen

Bekijk het installatielogboek om te bepalen wat de oorzaak van de fout is. De naam van het installatielogboekbestand is gelijkaardig aan de naam van de mislukte update.

Zie Installatieproblemen met logboekbestanden oplossen | Creative Cloud of Problemen oplossen met installatielogboeken | CS5, CS5.5, CS6 voor meer informatie over waar u logboekbestanden vindt en hoe u ze controleert.