Informatie over het bijwerken van Creative Cloud-apps wanneer je een melding ontvangt dat er een nieuwe versie beschikbaar is.

Creative Cloud-apps bijwerken

Wanneer er een update beschikbaar is voor een van je geïnstalleerde apps, ontvang je hierover een melding in de Adobe Creative Cloud desktop-applicatie. Werk je apps bij om direct toegang te krijgen tot nieuwe functies, verbeteringen en foutoplossingen. Dit wordt hier uitgelegd.

Opmerking:

Zie Apps bijwerken naar de 2017-versie van Creative Cloud voor meer informatie over het bijwerken van apps naar de Adobe Creative Cloud 2017-versie.

1. Meldingen voor updates van apps vind je op de desktop van je computer. De melding wordt weergegeven boven het pictogram van de Creative Cloud desktop-app in de taakbalk (Windows) of onder het pictogram in de Apple-menubalk (Mac OS).

Melding voor Creative Cloud-update
  2. Open de Creative Cloud desktop-applicatie door op het Creative Cloud-pictogram te klikken.

In de Creative Cloud desktop-app worden alle beschikbare updates weergegeven. Als er geen updates worden weergegeven, klik je op het pictogram met de drie verticale puntjes in de rechterbovenhoek en kies je Controleren op app-updates in het pop-upmenu.

Selecteer ‘Controleren op app-updates’
  3. Zoek de app die je wilt bijwerken en klik op Bijwerken.

Klik op Bijwerken

Klik op Alles bijwerken om alle apps in één keer bij te werken.

De apps worden gedownload en automatisch bijgewerkt.

Klikken op Alle apps bijwerken

Opmerking:

Zie Systeemvereisten voor informatie over de systeemvereisten voor de Creative Cloud desktop-app en andere Creative Cloud-producten.