De fout E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED in Digital Editions oplossen

Gebruik deze oplossing om de fout E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED op te lossen die optreedt wanneer u Adobe Digital Editions activeert of een eBook downloadt.

De E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-fout kan in de volgende omstandigheden optreden:

• Wanneer u Adobe Digital Editions 1.x activeert
  • Wanneer u e-publicaties downloadt en opent

Fout bij activering van Adobe Digital Editions 1.x

U kunt soms de volgende foutmeldingen ontvangen wanneer u Adobe Digital Editions activeert:

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED http://adeactivate.adobe.com/adept/Activate

Als een van de volgende systeeminstellingen onjuist is, kan deze foutmelding optreden:

• Tijd van klok
  • Datum
  • Tijdzone

Oplossing: corrigeer de tijd-, datum- en tijdzone-instellingen

Controleer de systeemtijd, datum en tijdzone van uw apparaat zorgvuldig om te verifiëren dat ze overeenkomen met uw locatie. U kunt tijdinstellingen oproepen door op uw klok te (dubbel)klikken. Controleer bovendien of de instelling Zomertijd is ingeschakeld voor uw tijdzone.

Fout bij het downloaden van een eBook

U kunt soms de volgende foutmelding ontvangen wanneer u probeert een eBook te downloaden en openen:

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-fout bij het downloaden van een boek
E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-fout bij het downloaden van een boek

Adobe Digital Editions (ADE) gebruikt ACSM-bestanden om eBooks te downloaden. Wanneer u een eBook aanschaft, ontvangt u een ACSM-bestand. U opent het ACSM-bestand in Adobe Digital Editions, en vervolgens wordt het eBook gedownload. De ACSM bevat een vervaltijd, en als u het boek niet binnen de gegeven vervaltijd downloadt, kan het niet meer worden gedownload.

Oplossing: probeer het eBook opnieuw te downloaden

Als u dit probleem wilt oplossen, downloadt u het boek opnieuw via de website van uw bibliotheek of de boekenwinkel. Wanneer u het ACSM-bestand downloadt, moet u het meteen openen zodat u uw selectie probleemloos kunt downloaden.