D-Trust

D-Trust

Overzicht

D-Trust, een bedrijf van de Bundesdruckerei-gruppe, is gevestigd in Berlijn (Duitsland), en is sinds april 2016 een eIDAS-gecertificeerde gekwalificeerde trustserviceprovider (QTSP). D-Trust is geaccrediteerd door de Bundesnetzagentur (Duits federaal netwerkagentschap) in overeenstemming met de Vertrauensdienstegesetz of VDG (Duitse Trusted Services Act) en biedt verschillende methoden van eIDAS-compatibele realtimevideo-, point-of-sale- en eID-identiteitsverificatiediensten.

Met behulp van de open standaard Cloud Signature Consortium biedt D-Trust de volgende ondertekeningscertificaten die werken met Adobe Acrobat Sign-cloudhandtekeningen:

  • Gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES)

Voor ondertekenaars

Bij het registreren, vernieuwen en gebruiken van D-Trust-ondertekeningscertificaten, is het mogelijk dat u ook communiceert met de volgende merk-apps en -diensten:

Sign-me

sign-me is D-Trust's merkdienst voor de verificatie van de identiteit van gekwalificeerde e-handtekeningen op afstand. Voor een kort overzicht van sign-me: zie Elektronische handtekening met sign-me | Een product van Bundesdruckerei (video in het Duits).

Identity-TM

D-Trust maakt gebruik van Identity Trust Management AG (Identiteit TM), een bedrijf van IDnow, voor video- en eID-identiteitsverificatie.

Voor beheerders

Lees Providers voor cloudondertekening configureren voor meer informatie over hoe u cloudhandtekeningen het beste kunt instellen voor gebruik in uw organisatie.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?