Digidentity

Digidentity

Overzicht

Digidentity, een dochteronderneming van Solera Holdings Inc., is gevestigd in Den Haag en is al sinds april 2019 een door eIDAS gecertificeerde gekwalificeerde vertrouwde serviceprovider (QTSP). Digidentity biedt een uniek, volledig remote onboardingsproces voor digitale ondertekeningscertificaten, digitale zegels, en gespecialiseerde identiteitsservices onder merknaam die gecertificeerd zijn voor verschillende standaarden en regelingen.

Digidentity maakt gebruik van de open standaard van het Cloud Signature Consortium en biedt de volgende ondertekeningscertificaten die werken met Adobe Acrobat Sign-cloudhandtekeningen:

  • Geavanceerd (AES)
  • Gekwalificeerd (QES)

Neem contact op met uw verkoop- of klantsuccesvertegenwoordiger voor meer informatie over ondertekeningscertificaten van Digidentity die rechtstreeks bij Adobe verkrijgbaar zijn.  

Voor ondertekenaars

Bij het registreren, vernieuwen en gebruiken van Digidentity-ondertekeningscertificaten, is het mogelijk dat u ook communiceert met de volgende apps en diensten van het Digidentity-merk:

eSGN

eSGN is Digidentity's cloudplatform onder merknaam. Gebruikers moeten communiceren met eSGN om een cloudhandtekening toe te passen.

Voor beheerders

Lees Providers voor cloudondertekening configureren voor meer informatie over hoe u cloudhandtekeningen het beste kunt instellen voor gebruik in uw organisatie.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account