IDnow

IDnow-logo

Overzicht

IDnow is gevestigd in München, Duitsland en biedt een breed scala aan identiteitsbewijsoplossingen om de identiteit van een ondertekenaar te verifiëren en een organisatie te helpen bij het naleven van anti-witwaspraktijken (AML) of ken-uw-klant-regelgeving (KYC).

IDnow biedt de volgende in Adobe Acrobat Sign geïntegreerde merkservices om de identiteit van een ondertekenaar te verifiëren:

AutoIdent Logo

De IDnow AutoIdent-suite biedt identiteitsverificatie via kunstmatige intelligentie (AI) en geautomatiseerde processen voor machine learning, evenals verschillende andere add-on-identiteitsbewijsdiensten, zoals NFC-compatibele identiteitsdocumenten. AutoIdent ondersteunt meer dan 30 talen in 195 landen. Bekijk de ervaring in de video IDnow AutoIdent - AI-gestuurde identiteitsverificatie.

VideoIdent

De IDnow VideoIdent -service biedt identiteitsverificatie via video met een registratieagent en een geautomatiseerd proces. De VideoIdent-service is beschikbaar in het Engels en Duits. 

AutoIdent Express

IDnow AutoIdent Express biedt snellere verificatie van identiteitsdocumenten met een biometrische selfie en controles van de videolevendigheid. Geoptimaliseerd voor gebruik met een lagere mate van zekerheid.

Voor beheerders

Raadpleeg de documentatie Digital Identity Gateway voor meer informatie over het instellen van een digitale identiteitsprovider voor gebruik met Acrobat Sign in uw organisatie. Voor gebruik van services van een digitale identiteitsprovider met Acrobat Sign moet een klant een commerciële overeenkomst met die provider hebben.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?