De nieuwe startpagina van Acrobat

De nieuwe Acrobat-startpagina is voor u op maat gemaakt, op basis van uw abonnement en uw status. Op deze pagina vindt u een inleidende rondleiding, eenvoudige navigatie, één locatie voor al uw documenten en overeenkomsten plus op vergelijkbare en verwante workflows gegroepeerde tools.

Desktopweergave:

De nieuwe startpagina van Acrobat

A. Startpagina B. Alle documenten weergeven C. Tools gegroepeerd op workflow D. Alle tools E. Bestanden doorzoeken F. Meldingen G. Uw profiel H. Uw abonnementsgegevens I. Inleidende rondleiding J. Aanbevolen tools K. Recente overeenkomsten weergeven L. Onlangs gedeelde bestanden weergeven M. Bestanden met ster weergeven N. Recente bestanden weergeven O. Een bestand uploaden

Mobiele weergave:

Acrobat voor mobiele apparaten
Startpagina

Recente bestanden
Blader omlaag om Recent, Met ster, Gedeeld en Overeenkomsten weer te geven

Documenten en andere tools weergeven
Tik op het hamburgermenu om documenten en tools weer te geven

Documenten en overeenkomsten

Het tabblad Documenten is de centrale locatie voor al uw documenten en overeenkomsten.

Mappen en bestanden

Documenten > Uw documenten: om al uw bestanden en mappen weer te geven. U kunt uw documenten verder filteren op bestanden Met ster, bestanden die zijn Gedeeld door u of bestanden die zijn Gedeeld door anderen.

Desktopweergave:

Al uw documenten en mappen weergeven
Al uw documenten en mappen

Mobiele weergave:

Alle documenten en mappen weergeven
Alle documenten en mappen weergeven

Overeenkomsten en sjablonen

Documenten > Alle overeenkomsten: om alle Adobe Sign-overeenkomsten en -sjablonen weer te geven. U kunt uw overeenkomsten verder filteren op basis van status, zoals In bewerking, Wachtend op u, Voltooid, Sjablonen en meer. Klik op Meer tonen om meer filters weer te geven.

Desktopweergave:

Al uw overeenkomsten en sjablonen
Al uw overeenkomsten en sjablonen

Mobiele weergave:

Overeenkomsten weergeven
Al uw overeenkomsten weergeven

Apps en tools

Tools zijn gegroepeerd op workflow in de bovenste navigatiebalk: Converteren, Bewerken, Delen en Ondertekenen. Kies Alle gereedschappen om meer tools en apps weer te geven. Met de filters op de pagina Alle gereedschappen kunt u de tools op de verschillende platformen verkennen, zoals desktop, mobiele apparatuur en het web.

Alle apps en tools weergeven

Klik op Alle gereedschappen op de startpagina. Alle apps en tools worden vermeld op de pagina. Als u platformspecifieke tools wilt weergeven, klikt u op het desbetreffende filter: Desktop, Mobiel of Web.

Alle tools weergeven

Conversietools

Alle tools die specifiek zijn bedoeld voor de volgende taken zijn beschikbaar via de optie Converteren in de bovenste navigatiebalk:

• Een Microsoft Office-document (Word, Excel of PowerPoint) converteren naar PDF
  • Een PDF converteren naar Microsoft Office of andere bestandsindelingen
  • Een PDF comprimeren
Een document converteren naar PDF of een PDF comprimeren

Voor meer informatie gaat u naar PDF's online maken.

Bewerkingstools

Alle tools die specifiek zijn bedoeld voor de volgende taken zijn beschikbaar via de optie Bewerken in de bovenste navigatiebalk:

• Pagina's in een PDF verplaatsen, verwijderen, invoegen of roteren
  • Meerdere bestanden samenvoegen tot één PDF-bestand
  • Tekst en afbeeldingen in een PDF bewerken
  • Opmerkingen toevoegen aan een PDF
  • Een gescande PDF bewerkbaar maken
PDF bewerken

Opmerking: Sommige tools zijn alleen beschikbaar in de desktoptoepassingen van Acrobat Reader DC en Acrobat DC. Al naar gelang uw abonnement, ziet u een van de volgende opties voor deze tools: downloaden, een gratis proefversie starten, of aanschaffen.

Tools voor delen

Alle tools die specifiek zijn bedoeld voor de volgende taken zijn beschikbaar via de optie Delen in de bovenste navigatiebalk:

• Bestanden delen voor weergave of het plaatsen van opmerkingen
  • Gevoelige inhoud in een PDF redigeren
  • Een PDF comprimeren
  • Een PDF beveiligen met een wachtwoord
Uw documenten delen

Opmerking: Sommige tools zijn alleen beschikbaar in de desktoptoepassingen van Acrobat Reader DC en Acrobat DC. Al naar gelang uw abonnement, ziet u een van de volgende opties voor deze tools: downloaden, een gratis proefversie starten, of aanschaffen.

Tools voor ondertekening

Alle tools die specifiek zijn bedoeld voor de volgende taken zijn beschikbaar via de optie Ondertekenen in de bovenste navigatiebalk:

• Documenten ter ondertekening naar anderen verzenden
  • Een handtekening toevoegen voor ondertekening
  • Herbruikbare ondertekeningssjablonen maken
  • Een herbruikbaar document maken dat u ter ondertekening naar anderen kunt verzenden
Documenten ondertekenen of ter ondertekening verzenden

Bestanden uploaden

Klik op de startpagina op Een bestand uploaden. Selecteer het bestand in het verkennervenster en klik op Openen. Het geselecteerde bestand wordt geüpload naar Document Cloud. U kunt bestanden ook uploaden vanaf het tabblad Documenten of ze naar het gebied Recent slepen.

Bestanden uploaden

Bestanden downloaden na het uitvoeren van een handeling

Als u een handeling uitvoert op het document, wordt rechtsboven op de startpagina een voortgangsbalk weergegeven.

Voortgangsbalk voor documenthandeling

Als de handeling is voltooid, wordt een vinkje weergegeven. Het bestand wordt automatisch opgeslagen naar Document Cloud. Als u het bestand op uw desktop wilt opslaan, klikt u eerst op het vinkje en daarna op het downloadpictogram.

Bestand downloaden