Licentiefouten | Creative Cloud 2019 en later

Gebruik dit document om licentiefouten in Creative Cloud 2019 en later op te lossen.

Foutnummers en beschrijvingen

Kies een foutnummer voor meer informatie

Netwerkfouten

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

102

De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers om je licentiegegevens te verifiëren.

• De netwerkverbinding controleren.
  • Als je een ondernemingsgebruiker bent, neem je contact op met je IT-beheerder om te controleren op problemen met bijvoorbeeld je firewall, DNS-server of omleiding van het hostbestand.

106

De app heeft geprobeerd verbinding te maken met de Adobe-servers maar er is een time-out opgetreden.

• De netwerkverbinding controleren.
  • Anders kan dit te wijten zijn aan een verbinding met een lage bandbreedte. Probeer een snellere internetverbinding te gebruiken.

We kunnen de status van je lidmaatschap niet verifiëren.

Als je in de offlinemodus werkt, moet je ervoor zorgen dat je systeemklok niet meer wordt gesynchroniseerd met de internettijd.

Voor Acrobat-gebruikers met Windows

Certificaat- of referentiefouten

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

201

De app kan je profiel- of licentiegegevens niet downloaden.

• Start de app opnieuw.
  • Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je af en weer aan bij de app met een ander account.

202

Je moet door Adobe uitgegeven certificaten downloaden op je computer om Adobe-apps te kunnen uitvoeren. Deze fout treedt op wanneer deze certificaten ontbreken of ongeldig zijn.

Verwijder certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen:

203

De app kan de gebruikers- en licentiegegevens niet lezen die van de Adobe-servers is ontvangen.

• Start de app opnieuw.
  • Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je af en weer aan bij de app met een ander account.
  • Verwijder anders certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen. Als je een macOS-computer gebruikt, gebruik je Sleutelhangertoegang. Als je een Windows-computer hebt, gebruik je Certificaatbeheer.

204

De app kan geen geldig antwoord van de Adobe-servers verkrijgen.

• Start de app opnieuw.
  • Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je af en weer aan bij de app met een ander account.

205

De app kan je profiel- en licentiegegevens niet opslaan in de beveiligde opslag (sleutelhanger in macOS en Referentiebeheer in Windows) op je computer.

Ontdek hoe je licentiefout 205 oplost voor Creative Cloud-apps, versie 2019 en later.

206

Er is een probleem met de app die de verificatiegegevens van Sleutelhangertoegang (voor macOS) of Referentiebeheer (voor Windows) leest.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

207

De app kan de gebruikers- en licentiegegevens op je computer niet lezen.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

208

De gebruikers- en licentiegegevens op je computer zijn beschadigd.

209

De app kan de gebruikers- en licentiegegevens op je computer niet verwijderen.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

210

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan naar Sleutelhanger of Referentiebeheer of hieruit ophalen.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

211

De gebruikers- of licentiegegevens die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer zijn opgeslagen, lijken ongeldig te zijn.

Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:

212

De gebruikers- of licentiegegevens die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer zijn opgeslagen, lijken ongeldig te zijn.

Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:

213

De gebruikers- of licentiegegevens die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer zijn opgeslagen, lijken ongeldig te zijn.

Als je deze fout ondervindt terwijl je een app probeert te openen, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app (versie 5.9) hebt. Als dat niet het geval is, open je de Creative Cloud desktop-app, ga je naar het menu Help en selecteer je Controleren op updates. Selecteer Bijwerken als je daarom wordt gevraagd. Zo kun je de Creative Cloud desktop-app bijwerken naar de nieuwste beschikbare versie. Als dit probleem zich na de update nog steeds voordoet, volg je de onderstaande stappen.

Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:

214

De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers en de gebruiker verifiëren.

OF

De app wordt al lange tijd uitgevoerd.

• Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je aan met een ander account.
  • Anders:

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

215

De app kan je licentiegegevens niet opslaan op je computer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

216

Er is een ongeldig pakket van de app op de computer geïnstalleerd.

• Start de app opnieuw.
  • Verwijder anders de app en installeer deze opnieuw.

217

Er is een probleem met de verbinding met de Adobe-servers.

• Start de app opnieuw.

219

De app kan geen gegevens naar Sleutelhanger of Referentiebeheer opslaan.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

220

De app is al lange tijd actief op je computer en de appsessie is verstreken.

Of

Je bent op afstand afgemeld van deze computer via het activeringsdialoogvenster.

• Start de app opnieuw.
  • Wacht anders 5-10 minuten tot de app hersteld is.

221

Er is een niet-overeenkomende gebruiker op deze computer.

222

Lijkt een fout op de Adobe-servers te zijn.

• Start de app opnieuw.
  • Installeer de app anders opnieuw.

223

Lijkt een fout op de Adobe-servers te zijn.

• Start de app opnieuw.

224

De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

225

De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

226

De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

227

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

229

Er is een fout opgetreden in de app tijdens het ophalen van gegevens met betrekking tot je account.

• Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je aan via de Creative Cloud desktop-app.
  • Meld je aan met een ander account.

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

230

De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers.

• Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je aan met een ander account.
  • Start anders je computer opnieuw op.

232

App kan geen verbinding maken met de Adobe-servers voor accountbeheer.

233

App kan geen verbinding maken met Adobe-servers.

• Meld je af en weer aan bij de app.
  • Meld je aan met een ander account.

236

De app begrijpt het antwoord van de server niet.

237

De appgegevens op de computer zijn beschadigd.

238

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

239

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

240

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

241

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens verwijderen uit Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

243

Er is een probleem met het opslaan van gegevens op je computer.

• Start de app opnieuw.
  • Start anders je computer opnieuw op.

244

Er is een probleem met het opslaan van gegevens op je computer.

• Meld je af en weer aan bij de app.
  • Start de app anders opnieuw op.
  • Start anders je computer opnieuw op.

245

De Adobe-certificaten op de computer zijn beschadigd.

Verwijder certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen:

246

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

247

Treedt op wanneer het gedownloade installatieprogramma ongeldig is.

• Installeer de app opnieuw.

248

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als je een macOS-computer gebruikt:

Als je een Windows-computer gebruikt:

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

251

De app heeft een probleem met de klok van het computersysteem gedetecteerd.

• Controleer of de klok van je computer de correcte tijd weergeeft en is ingesteld op de juiste tijdzone. Raadpleeg dit document voor meer informatie.
  • Maak anders verbinding met internet en start de app.

Identiteitsfouten

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

301

Je bent afgemeld bij de app en het aanmeldingsscherm wordt weergegeven.

• Meld je aan bij de app.

302

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

303

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

304

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

306

Treedt op als gevolg van een serverconfiguratieprobleem.

307

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

308

Er is een fout ontvangen van de Adobe-servers.

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

312

Doet zich voor wanneer de e-mailverificatiestatus niet voldoet aan het vereiste beleid.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.
  • Meld je af en weer aan op adobe.com.

313

Er is een probleem met je gebruikersaccount.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.

314

Doet zich voor wanneer je IT-beheerder je account heeft gemarkeerd. Dit kan zijn omdat de gepubliceerde inhoud door de lezers als ongepast is gerapporteerd.

315

Er is een probleem met het lidmaatschap.

Bijvoorbeeld een betaalfout.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.

316

De service is niet beschikbaar met de lidmaatschappen die aan het account zijn gekoppeld.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.

318

Je wachtwoord is gewijzigd.

319

Het e-mailadres in je account moet worden bijgewerkt.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

320

Je leeftijdsverificatie is in behandeling.

• Ga naar adobe.com, meld je aan en ga vervolgens naar Account beheren.

Er is een bevestigingsfout op de Adobe-servers.

De app kan de Adobe-servers niet bereiken.

Door de server geïnitieerde fouten

Fout

Beschrijving

Problemen oplossen

Er is een bevestigingsfout op de Adobe-servers.