Gebruik dit document om licentiefouten in CC 2019 op te lossen.

Foutnummers en beschrijvingen

Kies een foutnummer voor meer informatie

Netwerkfouten

Fout Beschrijving Problemen oplossen
102

De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers om uw licentie-informatie te verifiëren.

• Controleer uw netwerkverbinding.
  • Als u een Enterprise-gebruiker bent, neemt u contact op met uw IT-beheerder om te controleren op problemen met bijvoorbeeld uw firewall, DNS-server of omleiding van het hostbestand.
106 De app heeft geprobeerd verbinding te maken met de Adobe-servers maar er is een time-out opgetreden.
  • Controleer uw netwerkverbinding.
  • Anders kan dit te wijten zijn aan een verbinding met een lage bandbreedte. Probeer een snellere internetverbinding te gebruiken

Certificaat- of referentiefouten

Fout

Beschrijving Problemen oplossen
201

De app kan uw profiel- of licentiegegevens niet downloaden.

202 U moet door Adobe uitgegeven certificaten downloaden op uw computer om Adobe-apps te kunnen uitvoeren. Deze fout treedt op wanneer deze certificaten ontbreken of ongeldig zijn.
Verwijder certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen:
203 De app kan de gebruikers- en licentie-informatie niet lezen die van de Adobe-servers is ontvangen.
  • Start de app opnieuw op.
  • Meld u anders af en opnieuw aan bij de app.
  • Meld u anders af en opnieuw aan bij de app met een andere account.
  • Verwijder anders certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen. Als u een macOS-computer gebruikt, gebruikt u Sleutelhangertoegang. Als u een Windows-computer hebt, gebruikt u Certificaatbeheer.
204 De app kan geen geldig antwoord van de Adobe-servers verkrijgen.
205 De app kan uw profiel- en licentie-informatie niet opslaan in de beveiligde opslag (sleutelhanger in macOS en Referentiebeheer in Windows) op uw computer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

206 Er is een probleem met de app die de verificatiegegevens van Sleutelhangertoegang (voor macOS) of Referentiebeheer (voor Windows) leest.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

207

De app kan de gebruikers- en licentie-informatie op uw computer niet lezen.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

208 De gebruikers- en licentie-informatie op uw computer is beschadigd.
209 De app kan de gebruikers- en licentie-informatie op uw computer niet verwijderen.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

Fout Beschrijving Problemen oplossen
210 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan naar Sleutelhanger of Referentiebeheer of hieruit ophalen.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

211 De gebruikers- of licentie-informatie die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer is opgeslagen, lijkt ongeldig te zijn.
Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:
212 De gebruikers- of licentie-informatie die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer is opgeslagen, lijkt ongeldig te zijn.

Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:

213 De gebruikers- of licentie-informatie die in Sleutelhangertoegang of Referentiebeheer is opgeslagen, lijkt ongeldig te zijn.

Verwijder certificaten die beginnen met Adobe User en Adobe App:

214

De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers en de gebruiker verifiëren.

OF

De app wordt al lange tijd uitgevoerd.

• Meld u af en weer aan bij de app.
  • Meld u anders aan met een andere account.
  • Anders:

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

215 De app kan uw licentie-informatie op uw computer niet opslaan.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

216 Er is een ongeldig pakket van de app op de computer geïnstalleerd.
  • Start de app opnieuw op.
  • Verwijder anders de app en installeer deze opnieuw.
217 Er is een probleem met de verbinding met de Adobe-servers.
  • Start de app opnieuw op.
219 De app kan geen gegevens naar Sleutelhanger of Referentiebeheer opslaan.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

Fout Beschrijving Problemen oplossen
220

De app is al lange tijd actief op uw computer en de appsessie is verstreken.

Of

U bent op afstand afgemeld van deze computer via het activeringsdialoogvenster.

• Start de app opnieuw op.
  • Wacht anders 5-10 minuten tot de app hersteld is.
221 Er is een niet-overeenkomende gebruiker op deze computer.
222 Lijkt een fout op de Adobe-servers te zijn.
  • Start de app opnieuw op.
  • Start de app anders opnieuw op.
223 Lijkt een fout op de Adobe-servers te zijn.
  • Start de app opnieuw op.
224
De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

225  De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

226 De machtigingen voor Sleutelhanger of Referentiebeheer zijn ongeldig.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

227

De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

229 Er is een fout opgetreden in de app tijdens het ophalen van gegevens met betrekking tot uw account
  • Meld u af en weer aan bij terug naar de app.
  • Meld u anders aan via de Creative Cloud-desktopapp.
  • Meld u anders aan met een andere account.
Fout Beschrijving Problemen oplossen
230  De app kan geen verbinding maken met de Adobe-servers.
  • Meld u af en weer aan bij de app.
  • Meld u anders aan met een andere account.
  • Start anders uw computer opnieuw op.
232 App kan geen verbinding maken met de Adobe-servers voor accountbeheer.
233 App kan geen verbinding maken met Adobe-servers.
  • Meld u af en weer aan bij de app.
  • Meld u aan met een andere account.
236 De app begrijpt het antwoord van de server niet.
237 De appgegevens op de computer zijn beschadigd.
238 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

239 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

Fout Beschrijving Problemen oplossen
240   De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

241 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens verwijderen uit Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

243 Er is een probleem met het opslaan van gegevens op uw computer.
  • Start de app opnieuw op.
  • Start anders uw computer opnieuw op.
244 Er is een probleem met het opslaan van gegevens op uw computer.
  • Meld u af en weer aan bij terug naar de app.
  • Start de app anders opnieuw op.
  • Start anders uw computer opnieuw op.
245  De Adobe-certificaten op de computer zijn beschadigd.

Verwijder certificaten die met Adobe Intermediate CA en Adobe Content beginnen:

246 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

247 Treedt op wanneer het gedownloade installatieprogramma ongeldig is.
  • Installeer de app opnieuw.
248 De app kan geen gebruikers- of licentiegegevens opslaan, lezen of verwijderen naar Sleutelhanger of Referentiebeheer.

Als u een macOS-computer gebruikt:

Als u een Windows-computer gebruikt:

Fout Beschrijving Problemen oplossen
251 De app heeft een probleem met de klok van het computersysteem gedetecteerd.
  • Controleer of de klok van uw computer de correcte tijd weergeeft en is ingesteld op de juiste tijdzone. Raadpleeg dit document voor meer informatie.
  • Maak anders verbinding met het internet en start de app.

Identiteitsfouten

Fout Beschrijving

Problemen oplossen

301

U bent afgemeld bij de app en het aanmeldingsscherm wordt weergegeven.
  • Meld u aan bij de app.
302

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

303 Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.
304

Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.

306

Treedt op als gevolg van een serverconfiguratieprobleem.

307 Er lijkt een configuratieprobleem met de Adobe-servers te zijn.
308

Er is een fout ontvangen van de Adobe-servers.

Fout Beschrijving

Problemen oplossen

312 Doet zich voor wanneer de e-mailverificatiestatus niet voldoet aan het vereiste beleid.
  • Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
  • Meld u anders af en opnieuw aan bij adobe.com.
313 Er is een probleem met uw gebruikersaccount.
  • Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
314 Doet zich voor wanneer uw IT-beheerder uw account heeft gemarkeerd. Dit kan zijn omdat de gepubliceerde inhoud door de lezers als ongepast is gerapporteerd.
315

Er is een probleem met het abonnement.

Bijvoorbeeld een betaalfout.

• Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
316 De service is niet beschikbaar met de abonnementen die aan de account zijn gekoppeld.
  • Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
318 Uw wachtwoord is gewijzigd.
319 Het e-mailadres in uw account moet worden bijgewerkt.
  • Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
Fout Beschrijving Problemen oplossen
320 Uw leeftijdsverificatie is in behandeling.
  • Ga naar adobe.com, meld u aan en ga vervolgens naar Account beheren.
321           Er is een bevestigingsfout op de Adobe-servers.
322 De app kan de Adobe-servers niet bereiken.