Problemen met crashes oplossen in Dreamweaver

Crash-probleem op Acer-laptop

Lees de volgende sectie als uw Dreamweaver-toepassing vastloopt wanneer u de toepassing op een Acer-laptop start.

Dit probleem kan zich voordoen wegens een conflict met epower-services op uw Acer-laptop. U lost dit probleem op door epower-services op uw Acer-laptop uit te schakelen. U doet dit via msconfig of services.msc.

Andere crash-problemen

Als het crashen is beperkt tot Dynamische rasterlay-outs, opent u uw CSS-bestand met Mediaquery's en zorgt u dat u de accolades goed in paren hebt gebruikt. Dat wil zeggen, zorg ervoor dat u de linker- en rechteraccolades in de juiste volgorde hebt gebruikt.

Voor algemene problemen met crashes of lege schermen in Dreamweaver moet u zorgen dat de standaardlettertypen op uw computer zijn ingeschakeld, met name Verdana en Tahoma.  

Dreamweaver CC-crashbericht
Dreamweaver-crashbericht

Mac OS

 1. Open Lettertypecatalogus via uw map Programma's. Op Mac OS X 10.7 kunt u Launchpad gebruiken.

 2. Klik met de rechtermuisknop op het uitgeschakelde lettertype en selecteer Activeer <lettertype>-familie. Zorg dat u Verdana en Tahoma ingeschakeld hebt.

  Zie Ontbrekende lettertypen in MAC OS x 10.7 voor meer informatie.

  Opmerking:

  Om ervoor te zorgen dat de vereiste lettertypen zijn geïnstalleerd, moet u verifiëren dat de lettertypen aan het lettertypemenu van uw ontwerptoepassingen zijn toegevoegd. Zoek in Dreamweaver de lettertypen in Lettertypebeheer (Wijzigen > Lettertypen beheren).

  Als deze oplossingen niet werken, verwijdert u lettertypebeheerders van derde partijen, evenals de lettertypen van derden. Herstel de lettertypen naar Mac OS-basislettertypen via het programma Lettertypecatalogus.

Windows

 1. Kies Starten > Configuratiescherm.

 2. Navigeer naar de map Lettertypen. De locatie van deze map is afhankelijk van uw besturingssysteem. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor de locatie van de map Lettertypen.

  Opmerking:

  Als u de map Lettertypen niet kunt vinden, selecteert u Start > Uitvoeren. Voer Lettertypen in en klik op OK. Als u in de meest recente versies van Windows werkt, voert u Lettertypen in het veld in dat verschijnt als u op Start klikt.

 3. Zoek Verdana en Tahoma in de map.

 4. Klik met de rechtermuisknop op het lettertype en selecteer Weergeven. Als u deze lettertypen niet in de map ziet, installeert u ze door ze van een betrouwbare bron te downloaden.

 5. U kunt ook op Lettertype-instellingen klikken en Standaardlettertype-instellingen herstellen selecteren.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?