Als u Dreamweaver wilt uitvoeren en gebruiken, moet uw computer voldoen aan de hieronder beschreven minimale technische specificaties.

Van toepassing op:

Versies van augustus 2019 (19.2.1), juni 2019 (19.2), april 2019 (19.1), januari 2019 (19.0.1) en oktober 2018 (19.0).

Systeemvereisten voor eerdere versies:

De nieuwste versies van Creative Cloud-apps ondersteunen sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.

Minimale systeemvereisten voor Dreamweaver

Windows

Minimum vereiste
Processor Intel® Core 2- of AMD Athlon® 64-processor; processor van 2 GHz of sneller.
Besturingssysteem

Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 of Windows 10 Jubileumupdate versie 1607 (build 10.0.14393) of hoger.

RAM

2 GB RAM (4 GB aanbevolen).

Ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 2 GB) vereist. Dreamweaver kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashopslagapparaten.

Schermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart.

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot onlineservices.

macOS

Minimum vereiste
Processor

Multi-core Intel-processor met 64-bits ondersteuning

Besturingssysteem macOS 10.14, macOS 10.13, macOS 10.12 of OS X 10.11
RAM

2 GB RAM (4 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 2 GB) vereist. Dreamweaver kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashopslagapparaten.

Schermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot onlineservices.

Taalversies beschikbaar voor Dreamweaver

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en Koreaans zijn alleen beschikbaar voor Windows. Arabische en Hebreeuwse versies hebben gelokaliseerde ondersteuning en functies met een Engelse interface. De versie voor Noord-Afrikaans Frans (Français*) heeft gelokaliseerde ondersteuning en functies met een Franse interface.