Plug-ins van derden voor Illustrator

Voeg nog meer mogelijkheden toe aan uw Adobe Illustrator-software. Kijk hier voor de nieuwste plug-ins van externe ontwikkelaars, ingedeeld per categorie.

U vindt plug-ins ook door te zoeken in onze Partner Finder-database met ontwikkelaars.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid
Gebruik deze plug-in voor 3D-ontwerpen, rasters, uitlijning, en een- en tweepuntsperspectief.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 22 Starburst

Creëer steruitbarstingen, 3D-sterren, reliëfsterren, bloemontwerpen en veel meer voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4. De Illustrator CS4-versie heeft nog meer lay-outfuncties plus extra vormontwerpen voor sterren.

 

Comnet — FoldUP! 3D 1.1

Voeg functies voor de aanmaak van prototypen toe aan Illustrator om verpakkingsontwerpen en overige dimensionale projecten te modelleren, met deze plug-in van derden.

 

CValley, Inc. — FILTERiT

Deze plug-in van derden biedt meer dan 82 verbluffende vectoreffecten die met hoge snelheid in realtime worden toegepast.

 

Esko — Studio

Deze complete oplossing voor ontwerpers van verpakkingen legt interactieve 3D-creatie van verpakkingen in de handen van de ontwerper. Werk in een 3D-omgeving alsof u de verpakking in handen hebt en behoud een rechtstreekse koppeling tussen driedimensionale ontwerpvisualisatie en de opengevouwen tweedimensionale structuur. Studio biedt een driedimensionale weergaveomgeving waar ontwerpers zien hoe hun illustraties worden toegepast op de verpakking.

Code Zebra, Inc. — Symbols for Illustrator

Symbols for Illustrator van Code Zebra biedt duizenden technische symbolen voor architectuur, constructie, landschapsarchitectuur, elektriciteit, mechanica, bevestigingsmaterialen en algemene categorieën (zoals mensen, voertuigen en netwerken). Deze nauwgezet vervaardigde symbolen voldoen aan alle toepasselijke industriestandaarden en tal van bibliotheken bevatten gedetailleerde isometrische weergaven van bevestigingsmaterialen, mechanische en structurele componenten, elektrische connectoren en meer.

 

HOT DOOR — CAD Patterns

Voeg 134 vectorgebaseerde staalpatronen toe voor ontwerpdocumenten. Patronen overlappen naadloos. U hebt de keuze uit gestippelde patronen, kruisrasters, bakstenen, houtkorrels, stenen, tegels, bouwmaterialen en veel meer.

 

HOT DOOR — CADtools

Teken op elke schaal, bepaal de afmetingen van illustraties met één muisklik en controleer de grootte en locatie van objecten of punten op basis van waarden. Klik en sleep met CAD-tools om uw ontwerptaken eenvoudiger en eleganter uit te voeren, rechtstreeks vanuit Adobe Illustrator.

 

Rick Johnson/Graffix — Concatenate

Met Concatenate verbindt u twee of meer paden tot één doorlopend pad. Deze plug-in is bijzonder nuttig om CAD-tekeningen en EPS-bestanden die naar Adobe Illustrator zijn geconverteerd op te schonen of om bijvoorbeeld landgrenzen in bestanden met vectorkaarten te verbinden en te vullen.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint
Bewerk patroonstalen en combineer ze om afbeeldingsstijlen te maken voor o.a. modeontwerp en betegeling.

 

Artlandia Collection

Artlandia Collection is ideaal om patronen voor oppervlakken, textielontwerpen, schutbladen, achtergronden voor webpagina's en illustraties te maken, maar ook alle overige projecten waarbij herhaalpatronen nodig zijn.

 

Artlandia — SymmetryWorks

Maak in enkele seconden levendige, interactieve patronen, ontwerpen en versieringen. U kunt replica's van geselecteerde elementen maken. Deze eenvoudige functie is de stuwende kracht van de nieuwe versie en verandert de wijze waarop u uw patronen ontwerpt.

 

Generation Digital — Vector Repeat Pro

Vector Repeat Pro automatiseert terugkerende taken in Adobe Illustrator, zoals recht verzetten, steek laten vallen en verschuivingen, en wordt in de branche door mode-, textiel- en oppervlakontwerpers gebruikt om het ontwerpproces aanzienlijk te versnellen.

 

Generation Digital — Vector Weave Pro

Vector Weave Pro is een weefprogramma voor geruite en gestreepte stoffen, waarmee ontwerpers veel sneller en ook efficiënter geweven ontwerpen kunnen ontwikkelen in Adobe Illustrator. Vector Weave Pro kan textuur gebruiken om heidekleurige stoffen en meer te genereren.

 

Generation Digital — Colorist Pro

Met Colorist Pro kunnen ontwerpers illustraties in verzetten, weefsels en tekeningen opnieuw kleuren met behulp van Adobe Illustrator. Colorist Pro biedt de mogelijkheid om kleurposities om te keren, bestaande kleuren te wijzigen en kleuren willekeurig toe te passen in illustraties. Colorist Pro creëert ook alle technische gegevens van een print of weefsel. Hierbij worden onder de illustraties kleurfiches met de naam van elke kleur gegenereerd.

 

Hirsch — Embroidery i2

Embroidery i2 biedt de mogelijkheid om objecten te tekenen met Adobe Illustrator en converteert de objecten naar steken in hetzelfde venster. Aangezien dit een plug-in is, is Embroidery i2 compatibel met zowel Intel®-Mac's als -pc's.

Avenza MAPublisher
Avenza MAPublisher overbrugt de kloof tussen GIS (Geographic Information Systems) en hoogwaardig grafisch ontwerp om hoogwaardige kaarten te maken, af te drukken met hoge resolutie en elektronisch te publiceren.

 

Kelso Cartography

Deze op cartografie gerichte site bevat koppelingen naar gespecialiseerde plug-ins die interessant zijn voor cartografen.

 

MapStudio

MapStudio is een set van tools en symbolen voor oriëntatielopen voor Illustrator waarmee u sneller dan ooit hoogkwalitatieve oriëntatieloopkaarten kunt tekenen.

 

Rick Johnson/Graffix — Concatenate

Concatenate is een plug-infilter voor Adobe Illustrator waarmee u twee of meer paden kunt verbinden om één doorlopend pad te maken. Deze plug-in is bijzonder nuttig om CAD-tekeningen en EPS-bestanden die naar Adobe Illustrator zijn geconverteerd op te schonen of om bijvoorbeeld landgrenzen in bestanden met vectorkaarten te verbinden en te vullen.

 

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Teken snel spoorplannen. Gebruik het vergrendelbaar palet Trackplan om wisselgrootte, schaal, bochtdiameter, overgangsbogen en spoorafstanden te selecteren. Spoorelementen worden automatisch samengevoegd en tangent gemaakt met het nieuwe spoor.

 

Stephen Vincent — PointTweaker

Met deze plug-in kunt u de coördinaten van padpunten weergeven en nauwkeurig aanpassen. Bovendien worden padgegevens weergegeven.

 Andrew's Vector Plug-ins Volume 2 ColorPath
De plug-inset ColorPath is uitgerust met de plug-ins voor rasters, spiralen, kaders/randen en kleur- en lijneffecten voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 3 Gradients

Gradients bevat twee krachtige plug-ins waarmee u verlopen kunt manipuleren, en structuren, patronen, ontwerpen en stijlen voor verlopen kunt maken. Hiermee beschikt u ook over hoogte-breedteverhouding en transparantie in Illustrator CS4.

 

Astute Graphics — Phantasm

Phantasm voegt een volledig assortiment professionele kleuraanpassingen en afdruk- en publicatiebesturingselementen toe die nauw zijn geïntegreerd met Adobe Illustrator (Mac en Windows®). Vertrouwde besturingselementen voor helderheid, contrast, tint, verzadiging, niveaus, curven en meer zijn beschikbaar als filters en actieve effecten.

 

Genometri Pte. Ltd. — GenoPal 2.1

GenoPal is een gebruiksvriendelijke tool voor kleurcombinatie en -afstemming. Gebruikers kunnen een kleur kiezen vanaf een bestaand palet of vanaf elk venster of elke afbeelding op hun computer. GenoPal werkt met meer dan 16 miljoen verschillende kleuren om de kleuren te vinden die overeenkomen met die van u. Deze plug-in genereert schitterende paletten die u kunt opslaan voor later gebruik, in HEX kunt lezen of rechtstreeks kunt exporteren naar Adobe Photoshop of Illustrator.

 

Worker72a — SepPreview

Met SepPreview kunnen gebruikers Illustrator-documenten weergeven en afdrukken als kleurscheidingen, in kleur.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 1 Creation

Creation bevat de plug-ins dupliceren, afgerond en abstract voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 7 VectorWand

Met VectorWand kunt u effecten schilderen zoals schaling, kleur, rotatie, omzetting, verlopen, tinten, stalen, dekking, manipulatie van punten, enzovoort via de werkset; een of meer paden, symbolen, symbooltekst of verlopen manipuleren en nog veel meer.

 

Astute Graphics -- DynamicSketch

Creëer nieuwe dynamische vectorvormen, wijzig bestaande vormen en pas de details van uw werk aan door op een natuurlijkere manier met vectoren te tekenen.

 

Astute Graphics -- MirrorMe

Spiegel uw illustratie direct met een of meer weerspiegelende assen.

 

Astute Graphics -- SubScribe

Deze tool biedt op eenvoudige wijze toegang tot veelgebruikte tekentaken, zoals lijnen naar/van curveraaklijnen of loodlijnen, en cirkels en bogen die met 2 of 3 punten worden gedefinieerd.

 

Baby Universe -- CAD-COMPO

De CAD-COMPO plug-in-serie ondersteunt algemene tekentaken, zoals het toevoegen van 2D CAD-tools voor tekenen, het opslaan van paletten van de tekeningen die u hebt gemaakt, het aanpassen en optimaliseren van documentverwerking en het garanderen van de compatibiliteit van DXF-gegevens.

Generation Digital — Vector Repeat Pro
Vector Repeat Pro automatiseert terugkerende taken in Adobe Illustrator, zoals recht verzetten, steek laten vallen en verschuivingen, en wordt in de branche door mode-, textiel- en oppervlakontwerpers gebruikt om het ontwerpproces aanzienlijk te versnellen.

 

Generation Digital — Vector Weave Pro

Vector Weave Pro is een weefprogramma voor geruite en gestreepte stoffen, waarmee ontwerpers veel sneller en ook efficiënter geweven ontwerpen kunnen ontwikkelen in Adobe Illustrator. Vector Weave Pro kan textuur gebruiken om heidekleurige stoffen en meer te genereren.

 

Generation Digital — Colorist Pro

Met Colorist Pro kunnen ontwerpers illustraties in verzetten, weefsels en tekeningen opnieuw kleuren met behulp van Adobe Illustrator. Colorist Pro biedt de mogelijkheid om kleurposities om te keren, bestaande kleuren te wijzigen en kleuren willekeurig toe te passen in illustraties. Colorist Pro creëert ook alle technische gegevens van een print of weefsel. Hierbij worden onder de illustraties kleurfiches met de naam van elke kleur gegenereerd.

E-Spec, Inc. — JPEG Publisher v6.0 voor Illustrator

JPEG Publisher maakt JPEG-bestanden elke keer dat een Illustrator-bestand op een doellocatie wordt opgeslagen. JPEG-bestanden worden gemaakt op basis van individuele instellingen voor het hele bestand, de laag of combinatie van laag en sublaag. Wanneer het Illustrator-bestand vervolgens op de doellocatie wordt bewerkt, worden de JPEG-bestanden automatisch bijgewerkt.

DB Palette
Plug-in voor afbeeldingsdatabase. Deel afbeeldingsbestanden die in DB Palette zijn gemaakt in het netwerk. Bundel afbeeldingen, inclusief gekoppelde bestanden, voor afdrukken.

 

Extensis — Suitcase Fusion

Suitcase Fusion, een professionele beheerplug-in voor lettertypen voor de Mac-desktop, elimineert lettertypeproblemen waaraan creatieve professionals elke dag het hoofd moeten bieden. Deze plug-in combineert het beste van Suitcase en Font Reserve om betrouwbaar, probleemloos lettertypebeheer te bieden.

 

Extensis — Suitcase voor Windows

Deze professionele suitcase voor professioneel lettertypebeheer in Windows elimineert lettertypeproblemen waaraan creatieve professionals elke dag het hoofd moeten bieden. U beschikt over industrieel lettertypebeheer voor desktop- en werkgroepgebruikers met Windows.

 

Extensis — Portfolio 8.5 (standalone versie)

Wilt u digitale middelen binnen handbereik houden, met duizenden afbeeldingen, foto's en overige digitale bestanden die efficiënt zijn georganiseerd? Verbeter uw middelen met Portfolio 8.5, een intuïtief, krachtig en uitbreidbaar systeem.

 

Extensis — Suitcase Server X1

Suitcase Server X1, een oplossing voor probleemloos beheer van lettertypen voor uw werkgroep, zorgt voor een consistent gebruik van lettertypen, elimineert problemen met dubbele lettertypen en biedt licentiebeheer.

 

Insider Software Inc. — FontAgent Pro Server 3

FontAgent Pro Server introduceert schaalbaarheid, snelheid, beveiliging, stabiliteit en eenvoud in de creatieve en zakelijke wereld. Deze plug-in van derdenrepareert, optimaliseert,en beheert licenties voor al uw lettertypen, zodat u minder tijd besteedt aan het beheer van lettertypeverzamelingen en uw gebruikers meer tijd hebben om hun werk te voltooien.

 

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4

FontAgent Pro 4 levert een uitgebreide werkset voor lettertypebeheer voor de Mac. U kunt uw lettertypen nog altijd repareren, optimaliseren en indelen en vervolgens lettertypebibliotheken en CSS-sets samenstellen die u kunt activeren, beheren, beveiligen, afdrukken en voorvertonen.

 

Insider Software Inc. — FontAgent Pro 4 voor Windows

FontAgent Pro 4 introduceert krachtig lettertypebeheer in Windows. Veel Windows-gebruikers denken dat ze immuun zijn voor lettertypeproblemen, maar door al hun lettertypen op te slaan in het configuratiescherm voor lettertypen, verspillen ze systeembronnen, verzwaren ze lettertypemenu's, verlagen ze de systeemprestaties en lopen ze het risico dat hun systeem vastloopt.

 

Insider Software Inc. — Smasher

Smasher, de krachtige partner voor Mac OS X-lettertypebeheer, biedt de kracht om dieper te graven in lettertypen en suitcases, en uw problemen sneller op te lossen. Los weergave- en afdrukproblemen met lettertypen op, controleer de integriteit van lettertypen, maak een eind aan het gedoe met mappen en suitecases met lettertypen, vermijd crashes van toepassingen en prestatieproblemen, vind ontbrekende lettertypen en verplaats lettertypen tussen Mac OS 9 en Mac OS X.

 

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Deze plug-incollectie bevat volumes 1 t/m 23 van de vectorplug-ins van Andrew voor Illustrator. Plug-ins kunnen op duizenden verschillende manieren worden gebruikt om paden te maken, ontwerpen te maken, afbeeldingen en symbolen te manipuleren, verlopen, patronen en paden aan te passen, verbluffende paden te maken en nog veel meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox

Meer dan 13 plug-ins in deze werkset stellen u in staat om prachtige illustraties en ontwerpen te maken. Deze set bevat interactieve en gebruiksvriendelijke functies voor patronen, tegels, kleuren en lijnschaling.

 

Andrew’s Vector Plug-ins Volume 6 PerspectiveGrid

Gebruik deze plug-in voor 3D-ontwerpen, rasters, uitlijning, en eenpunts- en tweepuntsperspectief.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 13 Spiral

Maak tal van verschillende spiraalontwerpen, achtergronden, schetseffecten en meer voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Gebruik de hartontwerpen in schetsboeken, modeontwerpen, textiel, patronen en meer. De plug-in bevat tal van functies voor puntmanipulatie voor harten en romantiek.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 19 PointEffects

De PointEffects-plug-inset combineert vier plug-ins om padpunten te manipuleren, inclusief vervorming en verdraaiing van paden en punten, splitsing van paden en schets, puntmanipulatie en cirkelsegmentering voor verbluffende zoom- en manga-effecten.

 

Context van LiveSurface

Context integreert met Illustrator, waardoor u uw concepten kunt weergeven - van reclameborden tot dozen en van briefpapier tot voertuigen - zoals ze er uiteindelijk uitzien, terwijl u werkt. Maak verbluffende fotorealistische modellen op uw scherm met één druk op de knop.

 

Custom Flow Solutions — CFS HyperGraph

CFS HyperGraph is een oplossing voor automatische grafieken in afdrukmedia. CFS HyperGraph maakt automatisch drukklare grafieken op voor kranten en tijdschriften. CFS HyperGraph legt automatisch de huidige gegevens van financiële markten vast van bronnen zoals AP, Bloomberg en andere, voert drukklare grafieken uit als EPS-, PDF- of Illustrator-documenten en plaatst ze in Adobe InDesign®- of CCI-lay-outs.

 

Eurosystems — CoCut

CoCut biedt plug-ins voor het maken van signalisatieborden met krachtige functies voor het uitsnijden van vinyl, zodat u rechtstreeks vanuit Illustrator kunt snijden. CoCut tekent al uw ontwerpen met één druk op de knop. Beheer de plottersnelheid, resolutie en druk op het mes terwijl u ontwerpt.

 

HOT DOOR — MultiPage

Creëer en publiceer in één omgeving. Maak meerdere pagina's in Adobe Illustrator en exporteer of druk meerdere pagina's met gemak af. Versie 4 ondersteunt PDF-, JPEG- en EPS-export van meerdere pagina's voor verbeterd web- en printdesign.

 

HOT DOOR — Perspective

Werk met tools voor isometrisch, schuin en in perspectief tekenen rechtstreeks in Adobe Illustrator. Teken lijnen, vlakken, blokken en cilinders op een aanpasbaar achtergrondraster voor effectieve presentaties.

 

North Atlantic Publishing Systems — CopyFlow Gold voor Adobe Illustrator

Vanwege de kracht van retourbewerking voor tekst is CopyFlow Gold voor Adobe Illustrator populair bij vertaalbureaus. CopyFlow Gold wordt het vaakst gebruikt om opgemaakte tekst in batch uit Illustrator-documenten te exporteren naar een gecomputeriseerd vertaalsysteem. Vervolgens wordt de vertaalde tekst in batch opnieuw geïmporteerd op de oorspronkelijke locatie op de pagina — allemaal met behoud van de typografische opmaak. CopyFlow Gold werkt met hele mappen met Illustrator-documenten, reduceert de productietijd en bespaart tijd en geld.

 

Rorohiko Workflow Resources — Soxy

Er is een veelvoorkomend probleem wanneer meerdere versies van toepassingen zoals Illustrator of InDesign op dezelfde computer zijn geïnstalleerd. Als u op het pictogram van een bestand klikt, wordt vaak niet de gewenste versie van de toepassing gestart. Hierdoor slaat u een document wellicht ongewild opnieuw op in een recentere bestandsindeling, met mogelijk ernstige gevolgen. Mogelijk is het een bestand van de klant en kan de klant het bijgewerkte bestand niet meer openen nadat u het per e-mail hebt aangeleverd. Soxy biedt een tussenoplossing voor dit probleem in Mac OS X en Windows.

 

Esko — DeskPack
Met DeskPack maakt u van Illustrator een volwaardige verpakkingstoepassing. Met de preproductiekennis van Esko kunt u nu uw productiviteit verhogen en fouten beperken terwijl u in uw favoriete ontwerptoepassing werkt. DeskPack bestaat uit een set van modules die binnen elke prepressomgeving passen. Van het importeren van structurele ontwerpbestanden (CAD-gegevens) tot het maken van herhalingen van drukklare productiebestanden, DeskPack biedt de beste oplossing om de klus te klaren.

 

Esko — Dynamic Barcodes

Genereer dynamische streepjescodes met gegarandeerde afdrukbaarheid. Dynamic Barcodes bevat een ruim assortiment industriestandaard streepjescodes met geavanceerde functies zoals automatisch genereren van vakken, reductie van de breedte van streepjes en schaling op basis van uitvoerresolutie.

 

Esko — Preflight

Controleer uw binnenkomende bestanden zo snel mogelijk om de kosten van fouten te minimaliseren of om uw ontwerpen te valideren voordat u ze naar de printer verzendt. Met Preflight voor Illustrator wordt uw bestand geverifieerd aan de hand van een persoonlijk profiel en wordt een validatierapport gegenereerd. Dit interactieve rapport begeleidt u bij het oplossen van gedetecteerde schendingen van afbeeldingstypen en -resoluties, lijnbreedten, minimumpercentage, lettertyperegels en meer.

 

Esko — BoostX

BoostX is een portfolio van speciale tools die regelmatig gebruikte selectie- en uitlijnbewerkingen versnellen en nieuwe functionaliteit bieden om steunkleuren en speciale inkten te verwerken naast de krachtige mogelijkheden van Illustrator.

 

Esko — Image Extractor

Ingesloten afbeeldingen in Illustrator-bestanden kunnen niet worden bewerkt. Hierdoor is het moeilijk om op het laatste moment nog wijzigingen aan te brengen. Met Image Extractor kunt u ingesloten afbeeldingen converteren naar extern gekoppelde afbeeldingen, zodat u ze in Adobe Photoshop kunt bewerken.

 

Esko — Channel Mapping

Wijs kanalen van ingesloten of gekoppelde afbeeldingen opnieuw toe aan elke inkt die in een document wordt gebruikt. Met Channel Mapping worden de inkten van alle veelgebruikte afbeeldingsindelingen (TIFF, JPEG, PSD, Photoshop DCS, Photoshop EPS, PNG en GIF) opnieuw toegewezen.

 

Esko — Viewer

Een correcte visualisatie van uw verpakkingsontwerp is essentieel in een professionele omgeving. In Viewer werkt u met vooraf gedefinieerde afdrukinstellingen om eerst afdrukbare punten te detecteren, punttoename en registratiefouten te simuleren en de totale dekking in uw bestand te berekenen.

 

Esko — Instant Trapper 

Instant Trapper is veruit de eenvoudigste interactieve overvullingsoplossing op de markt. Voor een correcte overvulling hoeft u maar te klikken op de twee elementen die u wilt overvullen. Alle overvullingen worden op een aparte laag geplaatst en middenlijnen worden automatisch berekend.

 

Esko — PowerTrapper

PowerTrapper maakt gebruik van de automatische overvullingsengine van Esko om uw bestand in enkele seconden te overvullen. U kunt voorinstellingen met regels en uitzonderingen maken om het bestand te overvullen op basis van uw specificaties. Bovendien kunt u eenvoudig onmiddellijk wijzigingen aanbrengen met de bijzonder intuïtieve gebruikersinterface. PowerTrapper bestaat als een standalone module of als een servergebaseerde oplossing.

 

Esko — Seamless Repeat

Gravure- en flexocilinders moeten vaak continu afdrukken, zonder zichtbare naad. Op basis van de invoerafbeeldingen en cilindergrootte berekent Seamless Repeat voor Illustrator de juiste ruimte en herhaalwaarden om elk ontwerp op de juiste wijze rond de specifieke cilinder te wikkelen. Typische gebruikstoepassingen zijn behangpapier, laminaat, stoffering, vinyl vloerbekleding en meer.

 

Esko — Dynamic Panels 

Met Dynamic Panels kunt u dynamische informatiepanelen met illustraties maken. Deze panelen worden automatisch gesynchroniseerd en tonen de inkt-, document- en/of taakinformatie van het hostdocument of de taak. Definieer uw eigen informatiepanelen en gebruik ze opnieuw voor al uw taken. De informatievelden, inktpatches, enzovoort worden automatisch bijgewerkt.

 

Esko — White Underprint 

Voeg met slechts enkele klikken een witte grondlaag toe aan uw bestand. Kies een inktnaam en een overlappingsafstand. Vervolgens wordt het correcte object automatisch gemaakt in een aparte laag op basis van de geselecteerde illustratie. Met deze tool kunt u ook snel afwerklagen (zoals vernis en reliëf) maken.

 

FFEI — RealPro Toolkit

Verander Adobe Illustrator in een compleet prepress-verpakkingswerkstation met RealPro Toolkit - een suite met plug-ins voor Adobe Illustrator. RealPro Toolkit is compatibel met alle bestaande workflows en geeft Adobe® Illustrator® de functionaliteit van geavanceerde werkstations. U beschikt onder meer over functies voor het bewerken en voorbereiden van bestanden, kleurbeheer, overvulling en nesten/stap en herhaling. RealPro Toolkit kan ook worden uitgebreid voor het uitvoeren van specialistische taken zoals cilinderherhalingen, patronen en voorvervorming van illustraties. Beschikbaar op Mac en pc.

Andrew's Vector Plug-ins Collection
Deze collectie combineert alle plug-ins van graphicxtras.com voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4, waaronder Zigzag, MultiToolbox, Gradient, Contour, LatticeConnect, VectorWand en meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins GradientMesh

Pas gewone tot extreme verdraaiings- en kleureffecten toe op een net of wijzig een verdraaiingsnet.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 12 ShapeFX1

De ShapeFX1-plug-inset bevat een plug-in voor de creatie van vormen voor tal van vormontwerpen plus een verdraaiingsplug-in voor gewone en extreme verdraaiing van geselecteerde paden. De vormplug-in bevat nu ook extra functies voor de creatie van paden in Illustrator CS4 om ongewone en extreme paden te maken en te ontwerpen.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 18 Contour

Gebruik deze contour-, zoom- en inzetplug-in op geselecteerde paden, afbeeldingen en symbolen voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4.

 

Astute Graphics -- ColliderScribe

Rangschik vormen snel en eenvoudig in structuren en patronen.

 

Astute Graphics -- InkScribe

Vervang de tool Pen en gerelateerde tools, en ontdek een revolutionaire manier om nauwkeurige en berekende vormen te tekenen.

 

Astute Graphics -- VectorScribe

Bewerk, creëer en meet illustraties dynamisch en nauwkeurig met behulp van deze werkset met plug-ins.

 

Astute Graphics -- WidthScribe

Verfraai vectorafbeeldingen door snel en eenvoudig meerdere penseelstreken met verschillende breedten aan te brengen.

 

CValley, Inc. — Xtream Path

Met deze plug-in van derden kunt u overal op een pad slepen en bewerkt u alleen de exacte gewenste locatie.

 

Rick Johnson/Graffix — Concatenate

Concatenate is een plug-infilter voor Adobe Illustrator waarmee u twee of meer paden kunt verbinden om één doorlopend pad te maken. Deze plug-in is bijzonder nuttig om CAD-tekeningen en EPS-bestanden die naar Adobe Illustrator zijn geconverteerd op te schonen of om bijvoorbeeld landgrenzen in bestanden met vectorkaarten te verbinden en te vullen.

 

Rick Johnson/Graffix — Cutting Tools

Cutting Tools voegt drie tools toe: Hatchet, waarmee u door alle paden op een punt kunt snijden en niet alleen op het bovenste pad; Saber Saw, waarmee u door alle paden snijdt die het getekende pad kruisen; en Vector Vac, waarmee u op paden kunt klikken of door paden kunt slepen om ze te verwijderen.

 

Rick Johnson/Graffix — Nudge Palette

Pas de positie van een patroonvulling aan in een object- of streeppatroon langs een pad. Als u op de pijlknoppen klikt, wordt het streepje of patroon met één punt verplaatst. Door wijzigingstoetsen ingedrukt te houden, kunt u de verplaatsingsafstand verkleinen of vergroten.

 

Rick Johnson/Graffix — SquareUp

Converteer de ankerpunten van een geselecteerd pad naar hoekpunten en pas de padsegmenten aan, zodat lijnen binnen 20 graden van verticaal en horizontaal vierkant worden gemaakt.

 

Rick Johnson/Graffix — Track Plan Tools

Teken snel spoorplannen. Gebruik het vergrendelbaar palet Trackplan om wisselgrootte, schaal, bochtdiameter, overgangsbogen en spoorafstanden te selecteren. Spoorelementen worden automatisch samengevoegd en tangent gemaakt met het nieuwe spoor.

 

Stephen Vincent — Curvius

Curvius voegt zeven nieuwe filters toe aan het filtermenu van Illustrator: Crenellate, Reverse Path, Roughen, Roulette, Simplify, Smooth en Straighten.

 

Stephen Vincent — Kimbo

Kimbo voegt elf nieuwe tools in twee groepen toe aan het Illustrator-toolspalet. Met deze tools kunt u illustraties maken die anders moeilijk en tijdrovend zouden zijn.

 

Stephen Vincent — Mesh Utils

Mesh Utils voegt acht filters en één tool toe om verloopnetten te maken, te kleuren en op andere manieren te manipuleren.

 

Stephen Vincent — PointTweaker

Met deze plug-in kunt u de coördinaten van padpunten weergeven en nauwkeurig aanpassen. Bovendien worden padgegevens weergegeven.

 

Virtual Mirror — Vector Studio

Voeg verbluffende creatieve filters en onmisbare workflowtools toe aan eenvoudige ontwerpprojecten. Acht plug-ins bevatten krachtige vormbewerkingstools, elegante structuurmogelijkheden, intuïtieve en interactieve kleurbewerking en werkruimtebeheer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 4 MultiToolbox
Met de plug-in MultiToolbox kunt u paden, afbeeldingen en tekens op veel verschillende manieren bewerken. U beschikt ook over een werksetplug-in voor puntmanipulatie met cirkelfuncties, verffuncties, een spiraaloptie, duplicatie en rasters, een sleepfunctie voor paden en nog veel meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 5 Zigzag

De plug-in Zigzag voor randen en zigzagontwerpen bevat honderden ontwerpen voor verbluffende effecten en illustraties.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolTexture

SymbolTexture is een plug-in voor het genereren van structuren en het ontwerpen van patronen met behulp van symbolen. Maak dynamische en unieke structuurontwerpen in luttele seconden en wijzig de distributie, densiteit, rotatie en schaling van symbolen.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 14 StarCauldron

Met deze plug-in voor de creatie van sterren kunt u duizenden verschillende ster- en vormontwerpen maken. De Illustrator CS4-versie heeft nu veel verschillende lay-outfuncties voor nog indrukwekkendere stereffecten.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 15 Heart

Maak duizenden unieke hartontwerpen voor Valentijn en romantiek. De Illustrator CS4-versie heeft nog meer lay-outfuncties.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 17 PatternPrint

Manipuleer patroonstalen en combineer ze om grafische stijlen te maken voor gebruik in mode, tegelwerk en veel meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 20 RandomTouch

De RandomTouch-set voor effecten met willekeurige deeltjes in Illustrator is een combinatie van vijf plug-ins, waaronder een achtergrondplug-in (voor geselecteerde paden of symbolen en complexere ontwerpen), een deeltjesplug-in, een plug-in voor willekeurig ontwerpmateriaal zoals sterren, cirkels en ovalen, en veel meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 24 GXLatticeConnect

GXLatticeConnect is een ontwerpplug-in voor vlechten en rasters, vol met verbluffende rasterontwerpen. Gebruik deze plug-in alleen of met Illustrator 10, CS, CS2, CS3 of CS4.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 25 GXRain

Creëer regen, banen van planeten, deeltjes, frames en meer met behulp van geselecteerde paden, afbeeldingen of symbolen, of vooraf samengestelde ontwerpen.

 

Artlandia Collection

Artlandia Collection is ideaal om patronen voor oppervlakken, textielontwerpen, schutbladen, achtergronden voor webpagina's en illustraties te maken, maar ook alle overige projecten waarbij herhaalpatronen nodig zijn.

 

Artlandia — SymmetryWorks

Maak in enkele seconden levendige, interactieve patronen, ontwerpen en versieringen. U kunt replica's van geselecteerde elementen maken. Deze eenvoudige functie is de stuwende kracht van de nieuwe versie en verandert de wijze waarop u uw patronen ontwerpt.

 

Fantastic Machines — Tile Tools

Fantastic Machines Tile Tools is ееn set van 21 grafische filters voor Photoshop-compatibele plug-ins die kunnen worden gebruikt om verbluffende bewerkbare afbeeldingen en structuren te maken. Probeer de demo met zeven volledig functionele filters.

 

http://www.hotdoor.com/index.php?content=cadpatterns&navcontent=cadpatternsHOT DOOR — CAD Patterns

Voeg 134 vectorgebaseerde staalpatronen toe voor ontwerpdocumenten. Patronen overlappen naadloos. U hebt de keuze uit gestippelde patronen, kruisrasters, bakstenen, houtkorrels, stenen, tegels, bouwmaterialen en veel meer.

 

Rick Johnson/Graffix — Nudge Palette

Pas de positie van een patroonvulling aan in een object- of streeppatroon langs een pad. Als u op de pijlknoppen klikt, wordt het streepje of patroon met één punt verplaatst. Door wijzigingstoetsen ingedrukt te houden, kunt u de verplaatsingsafstand verkleinen of vergroten.

 

Stephen Vincent — VTexture

Maak natuurlijk ogende structuren als actieve effecten van illustraties met verloopvullingen. De structuren worden gemaakt als paden. Experimenteer met de instellingen en verlopen om talloze prachtige effecten te maken.

 

Stephen Vincent — Tessella

Tessella gaat verder dan rechthoekige patronen in Illustrator en stelt u in staat niet alleen rechthoekige, maar ook ruitvormige, zeshoekige en driehoekige patronen te maken.

ArtOptimizer
Reduceer de grootte van afbeeldingen die zijn gekoppeld aan Illustrator-documenten door overbodige afbeeldingsgegevens te verwijderen. Beperk automatisch de resolutie van afbeeldingen, schaal afbeeldingen in Photoshop volgens hun dimensies in Illustrator en de opgegeven doelresolutie, en importeer ze opnieuw in Illustrator tegen 100%.

 

Astute Graphics -- InkQuest

Detecteer en corrigeer direct problemen met drukwerk.

 

GLUON — Slugger AI CS

Slugger AI CS is een geautomatiseerde basisslug voor Illustrator CS die belangrijke informatie bijwerkt op print-outs.

 

QwikMarx

QwikMarx is een oplossing om nauwkeurigere lay-outs te bouwen, waardoor het voor alle betrokkenen makkelijker wordt om de dimensiemarkeringen op het scherm of op de print-out te bekijken. Met QwikMarx worden deze markeringen voor u in het document zelf weergegeven. Wanneer een advertentie de publicatiefasen doorloopt, weet elke persoon die aan de advertentie werkt, nu precies wat de afmetingen van snij-, afloop- en actieve gebieden zijn, alsook wat de vouwafmetingen zijn.

 

Rick Johnson/Graffix — Proof Block

Deze plug-in maakt een drukproef voor het routeren van illustraties naar editors en art directors vóór publicatie.

 

SmartApps — Sign&Banner

SmartApps Sign&Banner vereenvoudigt en versnelt de configuratie van brede borden en banners. Tot de functies behoren een tool voor de snelle plaatsing van grommets en eyelets; een automatisch tool voor spiegel-, duplicatie- en kleurafloopgebieden van elke grootte; vouwafwerkingsmarkeringen voor banners; en functionaliteit voor ontwerpen volgens schaal. Met deze plug-in kan iedereen die borden en banners ontwerpt of creëert, de voorbereidingstijd reduceren en heruitvoeringen vanwege fouten elimineren.

 

Worker72a — WhiteOP2KO

Scan pad- en tekstobjecten in een Illustrator-document, inclusief verborgen en vergrendelde objecten en lagen, en schakel de overdrukinstelling voor witte objecten uit.

 

Worker72a — Scoop

Scoop verzamelt exemplaren van lettertypen en geplaatste afbeeldingsbestanden, en extraheert ingesloten rasterafbeeldingen, waarbij ze in een nieuwe map worden opgeslagen.

 

Worker72a — Select Effects

Selecteer illustraties met transparantie-, effect- en overvloeimodi. Identificeer snel objecten die problemen kunnen veroorzaken tijdens het afdrukken of afvlakken.

 

Worker72a — SepPreview

Met SepPreview kunnen gebruikers Illustrator-documenten weergeven en afdrukken als kleurscheidingen in kleur.

 

X1 Color — Color Referee

Color Referee is een krachtige tool voor iedereen die Adobe Illustrator-bestanden verwerkt voor afdrukken. Deze plug-in automatiseert het tijdrovende proces voor het identificeren van de kenmerken van kleurgebieden en objecten in complexe Adobe Illustrator-ontwerpen.

Agfa Graphics — Arziro Design

Complete verzameling met modules voor beveiligingsontwerp, merkbeveiliging en bescherming tegen vervalsing. Deze plug-in is volledig geïntegreerd met Illustrator CC voor Mac en pc. U kunt deze plug-in gebruiken ter bescherming van producten zoals vouchers, tickets, documenten, kaarten, labels, pakketten en meer.

Scriptographer
Scriptographer is een scriptplug-in voor Adobe Illustrator. Hiermee kunt u de functionaliteit van Illustrator uitbreiden met behulp van JavaScript.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 21 Layers
Gebruik laagplug-ins (transformaties verspreid over meerdere lagen) voor animaties en meer, voor Illustrator 10, CS, CS2, CS3 en CS4.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 23 Zoomlines

Met Zoomlines kunt u zoomlijnen, focuslijnontwerpen en dramatische zoomeffecten maken in Illustrator, ideaal voor het ontwerp van manga's, illustraties en meer.

 

Virtual Mirror — Vector Studio

Voeg verbluffende creatieve filters en onmisbare workflowtools toe aan eenvoudige ontwerpprojecten. Acht plug-ins bevatten krachtige vormbewerkingstools, elegante structuurmogelijkheden, intuïtieve en interactieve kleurbewerking en werkruimtebeheer.

Andrew's Vector Plug-ins Volume 8 SymbolPaint
SymbolPaint is een verfplug-in die gebruikmaakt van klodders, kwasten en meer om symbolen te verven (zoals afbeeldingen, tekst, tekstpagina's, geselecteerde paden en netten).

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 9 SymbolsTexture

SymbolTexture is een plug-in voor het genereren van structuren en het ontwerpen van patronen met behulp van symbolen die veel verschillende opties biedt voor lagen, animaties, willekeurige toepassing en distributie.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 10 SymbolsToolbox

De SymbolsToolbox-manipulatieplug-in bevat spiraal-, raster-, zoom- en cirkelontwerpen, willekeurig toegepaste ontwerpen en veel meer.

 

Andrew's Vector Plug-ins Volume 11 SymbolHeadline

Deze plug-in voor banners en koppen biedt veel verschillende opties om verbluffende ontwerpen te maken op basis van de symbolen in het symbolenpalet.