Samenwerking

Verbeterde functie Wijzigingen bijhouden

De functie Wijzigingen bijhouden is nu zowel in InCopy CS5 als in InDesign CS5 beschikbaar. In InCopy bevat de werkbalk Wijzigingen bijhouden pictogrammen die intuïtiever zijn. Het menu Wijzigingen bevat extra opties voor het accepteren en negeren van wijzigingen in het actieve artikel of in alle artikelen. Het is ook mogelijk wijzigingen van afzonderlijke deelnemers te accepteren en te negeren. Zie Wijzigingen bijhouden en evalueren.

Mini Bridge

Mini Bridge is een subset van Adobe Bridge en is in InCopy als deelvenster beschikbaar. U kunt voorvertoningen van bestanden op uw vaste schijf of server bekijken zonder dat u Adobe Bridge hoeft te starten en InCopy hoeft te verlaten. U kunt bestanden gemakkelijker en sneller slepen en neerzetten in bewerkbare kaders of bestanden gemakkelijker en sneller direct in InCopy openen.

Verbeterde integratie met Adobe Bridge

Met de nieuwe voorkeursinstelling bij Bestandsafhandeling kunt u paginaminiaturen genereren voor meer pagina's dan alleen voor de eerste pagina van InCopy-bestanden. Het standaardaantal pagina's waarvoor u een miniatuur kunt maken, bedraagt 2, maar u kunt deze waarde naar wens instellen op 1, 2, 5, 10 of Alle. U kunt nu voorvertoningen van pagina's weergeven in het deelvenster Voorvertoning van Bridge. Als u meerdere miniatuurpagina's kiest, kan het opslaan van uw InCopy-document meer tijd in beslag nemen.

Zie Adobe Bridge gebruiken met InCopy.

Met documenten geïnstalleerde lettertypen

Als u in InDesign CS5 de opdracht Pakket gebruikt en u besluit de documentlettertypen op te nemen, genereert InDesign een map met de naam “Document Fonts”. Als u een InDesign-bestand opent dat zich in dezelfde map als of een bovenliggende map van de map Document Fonts bevindt, installeert InDesign deze lettertypen automatisch. Zie Met documenten geïnstalleerde lettertypen.

Integratie met Buzzword

Buzzword is een teksteditor op het web waarmee gebruikers tekstbestanden op een webserver kunnen maken en opslaan. In InCopy CS5 kunt u tekst uit Buzzword-documenten importeren en exporteren. Zie Buzzword-documenten importeren en Inhoud exporteren naar Buzzword.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account