InDesign/InCopy CC 2018 loopt vast bij het starten op macOS 10.14 (Mojave) bèta.

Oplossing

1. Sluit Adobe InDesign CC/Adobe InCopy CC af.

2. Download een van de volgende bestanden en pak de inhoud uit naar uw bureaublad.

3. Zoek het .app-bestand in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

4. Navigeer naar Adobe InDesign CC 2018.app/Adobe InCopy CC 2018.app en selecteer het.

Adobe InDesign CC 2018
    Adobe InCopy CC 2018

5. Klik op Kiezen.

6. De invoegtoepassingen worden geïnstalleerd en u ontvangt bericht zodra InDesign/InCopy is bijgewerkt. Klik op OK.

De toepassing is bijgewerkt
  7. Start InDesign CC/InCopy CC.