Zoek naar nuttige hulpmiddelen over de nieuwste updates voor Adobe InDesign

Adobe InDesign is een toonaangevende app voor paginaontwerp en -layout waarmee u prachtige documenten kunt creëren, preflighten en publiceren voor drukwerk en digitale media.

Nieuwste versie

De nieuwste/meest recente versie van Adobe InDesign is de release van april 2019 (14.0.2). Deze versie bevat oplossingen voor problemen met functies uit vorige releases. Zie voor meer informatie:

Systeemvereisten

Zie Systeemvereisten voor InDesign voor meer informatie over de meest recente systeemvereisten.

Zie Systeemvereisten voor Creative Cloud voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten.

Online bronnen

Klantondersteuning

Ga voor hulp op het gebied van productgebruik, verkoop, registratie en probleemoplossing naar:

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Zie voor meer informatie www.adobe.com/go/eulas_nl.

Informatie voor gebruikers

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Copyright © 1999-2019 Adobe Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and InDesign are either registered or trademarks of Adobe in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid