Aanvullende informatie | Adobe InDesign

Hier vindt u nuttige informatie over recente updates van Adobe InDesign.

Adobe InDesign is een toonaangevende app voor paginaontwerp en -layout waarmee u prachtige documenten kunt creëren, preflighten en publiceren voor drukwerk en digitale media.

Nieuwste versie

InDesign versie 18.5 (juli 2023) is de nieuwste/meest recente versie van Adobe InDesign.

Versie 18.5 biedt oplossingen voor belangrijke functionele, stabiliteits- en prestatieproblemen. 

  • Zie Opgeloste problemen voor een lijst met fouten die zijn opgelost in de nieuwste en vorige versies.

Systeemvereisten

Zie Systeemvereisten voor InDesign voor meer informatie over de meest recente systeemvereisten.

Zie Systeemvereisten voor Creative Cloud voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten.

Online bronnen

Klantondersteuning

Ga voor hulp op het gebied van productgebruik, verkoop, registratie en probleemoplossing naar:

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikerscommunity gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Zie www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie.

Informatie voor gebruikers

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Copyright © 1999-2023 Adobe Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and InDesign are either registered or trademarks of Adobe in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account